Kineska Nova godina znači i dobre popuste

Nakon što smo mi proslavili Novu godinu, vrijeme je došlo da i Kinezi odrade svoju tradiciju, svoju Novu godinu a uz to naravno dolaze uvijek i veliki popusti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.02.2016. / 00:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Naime, za razliku od nas, Kinezi imaju praznike od 04.02. - 12.02., a s obzirom da ljudi često kupuju sa kineskih shopova, njihove trgovine uvijek pripremaju dobre popuste u ovom razdoblju, pa zašto ih ne iskoristiti.

Iako se upozorava da su njihove službe u tom razdoblju malo sporije, odnosno da je smanjen broj radnika s obzirom da su svi na godišnjem, dobra stvar je što se nude popusti na sve nove narudžbe u iznosu od 20 posto.

Više informacija možete potražiti primjerice na ovoj stranici, gdje se nalazi i kupon za dodatnih 20% popusta, a svakako moramo spomenuti kako ovi popusti traju do 12. veljače, pa ako se odlučite, imate vremena za pripreme.

Ove popuste dobro je iskoristiti s obzirom da nam je Valentinovo pred vratima, pa vam je ovo ujedno i zadnja šansa da vam poklon stigne na vrijeme pred kućni prag.

Ako ništa drugo, uvijek se ovako nešto može iskoristit za neki rođendanski poklon, tipa pokloniti neku “action” kameru uvijek je dobra stvar, jer svako putovanje možete zabilježiti videom koji je daleko bolji medij od slika.

Sve u svemu, ponudu i popuste možete pogledati na ovom linku, i svakako pročitajte uvjete kupnje za popust od 20%.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti