Klub Ljubitelja Naknade za uspostavu poziva

Dogodilo se i to. Netko je shvatio kako je zabavno i ludo neprestano plaćati razne naknade, poreze, prireze, dažbine i druge

Zimo Zimo Promo članak | 06.10.2011. / 00:16

Klub Ljubitelja Naknade za uspostavu poziva

Dogodilo se i to. Netko je shvatio kako je zabavno i ludo neprestano plaćati razne naknade, poreze, prireze, dažbine i druge neobjašnjive i besmislene troškove na koje nailazimo i napravio Klub Ljubitelja Naknade za uspostavu poziva - KLJNZUP.

Prema njihovom blogu, koji se nalazi na www.kljnzup.hr oni su  prva neprofitna organizacija ljubitelja besmislenih troškova u Hrvatskoj. “Naknada za uspostavu poziva” simbol je svega  do čega im je u životu stalo, te su zahvalni telekomunikacijskim kompanijama u Hrvatskoj koje naplaćuju NZUP.

Na njihovoj Facebook stranici je vrlo živo, pa novi i novi članovi svakodnevno dolaze s novim načinima za besmisleno trošenje novca među kojima uvjerljivo vode razne neobjašnjive naknade koje nam se naplaćuju, samo zato jer se to može. Ova satirično parodijska inicijativa negdje duboko ispod krije ozbiljnu notu, ali za sada se sve čini kao čista zabava.

Nama je osobno najdražio di bloga sekcija 'Kako trošiti' gdje vas svakodnevno čekaju nove upute kako uludo i s osmijehom potrošiti vaš teško stečeni novac, a da zauzvrat ne dobijete baš ništa. Tu je i profesor Fijasko, ako vam je potrebna dodatna pomoć i financijski savjeti koji vode u bankrot.

Potražite ih na twitteru i ostavite im svoje prjedloge za ludo i bespotrebno trošenje na kljnzup@kljznup.hr.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti