Koji 3GB RAM model smartphonea iz Kine odabrati?

Ovih dana možemo vidjeti da više-manje većina korisnika bi željela imati što snažniji mobitel. Iz nekoliko razloga kao što je primjerice da istovremeno koriste veći broj aplikacija, igraju zahtjevne igrice itd.

Ivan Vovk Ivan Vovk | 08.05.2015. / 18:50

Koji 3GB RAM model smartphonea iz Kine odabrati?

Ovih dana možemo vidjeti da više-manje većina korisnika bi željela imati što snažniji mobitel. Iz nekoliko razloga kao što  je primjerice da istovremeno koriste veći broj aplikacija, igraju zahtjevne igrice itd.

Pa je logički gledano vrlo pametno imati što više slobodne RAM memorije. Naravno popularni proizvođači imaju u ponudi takve uređaje ali vrlo često su preskupi pa tada naravno tražimo alternativno rješenje. Kao alternativno rješenje vidim u obliku kineskog mobitela koji su redom povoljniji od konkurencije, a istovremeno nude jednako dobar ili čak puno bolji hardver kao što je u ovom slučaju 3GB RAM-a. Stoga bi vam preporučio da razmislite o sljedećim uređajima pod imenom: Ulefone be touch i Elephone P7000. 

Koji 3GB RAM model smartphonea iz Kine odabrati?

Jer oba uređaja su bazirana na 64 bitnom procesoru MediaTek MT6752 brzine 1.7GHz te imaju 3GB ugrađenog RAM-a, moram priznati da doista zvuči impresivno. Osim toga tu je i podrška za 4G LTE mrežu i ako volite fotografirati onda nećete biti razočarani jer oba uređaja ima 13MP kamere. Od ostalih tehničkih podataka mogu navesti da Elephone ima bateriju velikog kapaciteta 3450mAh dok Ulefone ima nešto manji kapacitet 2550mAh.

Sve u svemu zvuči zanimljivo i ako se odlučite na kupnju jednog od navedenih mobitela, trenutno ih možete kupiti po akcijskim cijenama koristeći kupon.

Ulefone be touch – link, kupon: EBUBT, akcijska cijena $197.89.

Elephone P7000 – link, kupon:  EBP7000, akcijska cijena $197.89.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti