Koji je bolji, Ulefone Power 2 ili Oukitel K6000 Plus?

Zadnje vrijeme dva vrlo slična pametna telefona Oukutel K6000 Plus i Ulefone Power 2 zaokupili su pažnju ljubitelja jeftinijih mobitela.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.07.2017. / 07:11

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oukitel K6000 Plus i Ulefone Power 2 dolaze s istim čipsetom, istim RAM-ima i veličinom interne memorije, kao i sličnom baterijom te dizajnom, no koji je od ova dva uređaja bolji?

Ulefone je objavio svoj video u kojem se uspoređuje s K6000 Plus pa je uzvratno Oukitel objavio svoju verziju koju možete pogledati ispod.

Iako je prošlo dosta vremena otkad su ovi uređaji predstavljeni na tržištu, oba su uređaja ažurirana na posljednje verzije softvera. Možda jedina zamjerka Ulefona u ovoj usporedbi jest to što se njihov uređaj gasi kada je baterija na 7%, dok se Oukitel gasi na 1%, što s druge strane daje prednost Ulefoneu jer se počinje puniti od 7%.

U videu je vidljivo da se provjerava postotak napunjene baterije nakon 20, 40, 50 minuta, jednog sata te 80, odnosno 100 minuta. Prema videu Oukitel je odnio pobjedu na ovom natjecanju jer se od 0% do 100% napunio za 82 minute, dok je Ulefoneu bilo potrebno od 7% do 100% sat i 40 minuta.

U videu također možete vidjeti usporedbu kamere u različitim uvjetima i scenama, pa tako sami možete prosuditi koja je kamera bolja.

Za kraj možemo spomenuti kako je Oukitel nešto tanji i lakši od svog konkurenta te njegovu cijenu od 170 dolara na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti