Steve Jobs gostovao je na AllThingsD konferenciji šest puta gdje je pod rafalom pitanja sjedio ispred iskusnih novinara Walta Mossberga i Kare Swisher.

Wired ističe kako bi se čak moglo reći da je Steve Jobs izgradio ovu, danas nezaobilaznu konferenciju koja ugošćuje ugledne direktore top svjetskih kompanija.

Koliko je utjecaja sam Jobs imao na većinu uspješnih kompanija govori činjenica da je kroz većinu razgovora sa sudionicima 'provučena' tema Steve Jobs. Aaron Sorkin, čovjek zaslužan za The Social Network s Markom Zuckerbergom, a koji radi na novom filmu o Jobsu, dotaknuo se teme oko ovog genijalaca, a ništa drugačiji nisu bili niti Sean Parker iz Spotifyja, Reid Hoffman iz LinkedIna, Mike Bloomberg gradonačelnik New Yorka, Ed Catmull iz Pixara, Larry Ellison iz Oracle i mnogi drugi.

Pošto je Jobs bio čest gost ove konferencije, u čast njemu, ekipa iz D10 napravila je kratku retrospektivu koju možete pogledati ispod, a kad smo već kod ove teme definitivno predlažemo video s ljudima koji su blisko surađivali s Jobsom - Ed Catmull i Larry Ellison, a koji su sudjelovali na panel raspravi.

Također, na iTunesima se mogu pronaći svi videi s cijelim intervjuima od kojih bi izdvojili onaj iz 2007. gdje su zajedno gostovali Jobs i Gates.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju