Konferencija WeAreDevelopers u 2019. seli u Berlin i najavljuje još više sadržaja

Poznata konferencija WeAreDevelopers za sljedeću godinu najavljuje novi prostor, novu lokaciju i još više sadržaja.

Zimo Zimo | 03.08.2018. / 19:23

Steve Wozniak na WeAreDevelopers konferenciji (Foto: Niklas Thiede) (Foto: Niklas Thiede)

Konferencija WeAreDevelopers, koja slovi kao jedan od najznačajnijih događaja za developere, nakon nekoliko uspješnih godina seli iz Beča u Berlin. Tako će glavni grad Njemačke 6. i 7. lipnja 2019. godine postati središte svijeta za developere i IT stručnjake.

Tijekom dva dana konferencije, brojni međunarodni govornici raspravljati će o najnovijim i najinteresantnijim IT temama pod motom "People - Code - Future".

Svjetski kongres WeAreDevelopers osmišljen je kao prilika za umrežavanje vodećih tehnoloških kompanija i developerske zajednice u Europi. U svibnju ove godine WeAreDevelopers okupio je više od osam tisuća developera i IT stručnjaka u Beču. Sljedeće godine u Berlinu očekuje se dolazak više od 10 tisuća sudionika. 

Veći dio Kongresa odvijat će se u jedinstvenoj građevini koja svojom namjenom nudi kapacitete za upoznavanje lokalne developerske scene - CityCube.

Kao i prethodnih godina veliki broj međunarodnih govornika govoriti će o posljednjim dostignućima i inovacijama u IT industriji, a posjetitelji će moći sudjelovati u brojnim radionicama i hackatonima, ali i posjetiti nekoga od izlagača koji će se smjestiti na čak 33 tisuće m2 izlagačkog i dvoranskog prostora.

WeAreDevelopers konferencije (Foto: Paul Dragu) (Foto: Paul Dragu)

Da na WeAreDevelopers konferencijama govore zaista poznate osobe iz IT svijeta, najbolje govore imena nekih od govornika koji su sudjelovali na konferenciji proteklih godina, kao što su: Steve Wozniaka (Apple), Joseph Sirosha (Microsoft), Angie Jones (Twitter) i Joela Spolsky (Trello i Stack Overflow), kao i Brendu (Wizardry) i John Romera (Doom Wolfenstein 3D).

Ove godine početak prodaje ulaznica će započeti specijalnom jedinstvenom ponudom - Super Super Early Bird ulaznice koje će moći kupiti 100 najbržih po jedinstvenoj cijeni od 159 eura tijekom samo 24 sata -  od 2. kolovoza u 12:00 sati, do 3. kolovoza 2018., u 12:00 sati.

Lokacija u Berlinu otvara mnoga vrata za nas. Odavde možemo razvijati bolje umrežavanje sa europskom start - up scenom i uspješnim tehnološkim kompanijama, privući nove investitore i dalje graditi našu težnju da se održimo kao vodeća konferencija za developere na Evropskom tržištu i dodatno ojačamo našu percepciju kao važne poveznice s CEE tržištem, dodaje Sead Ahmetović, suosnivač i izvršni direktor kompanije WeAreDevelopers.

Želite li saznati više informacija o ovoj zanimljivoj konferenciji, posjetite njihove službene stranice.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti