Kopija Apple Watcha za 20 dolara? I to je moguće!

Appleov Watch je definitivno jedan od najboljih pametnih satova trenutno na tržištu, no što je s ostalima?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 27.10.2015. / 07:44

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako i Samsung i Moto360 nisu daleko za Apple Watchom, čini se kako Kinezi kopiraju sve što se dobro prodaje. Samim spomenom da se radi o kopiji Appleovog Watcha možete naslutiti da se radi o vrlo jeftinom uređaju, dizajnu sličnom Watchu.

D3 je novi model iz tvrkte No.1 koji izgledom jako podsjeća na Apple Watch, no košta svega 20 dolara. Dolazi u pet različitih boja, te raznim aplikacijama kao što su ona za mjerenje otkucaja srca, snimanje govora, pregledavanje poruka i obavijesti, a sam sat možete podesiti da vam se pali trzajem ruku, odnosno čim okrenete zglob da pogledate na sat.

Iako uređaj ima kameru, ne preporučujemo da ju baš koristite ako želite dobre fotke. Uređaj ima podršku za SIM karticu, pa tako možete obavljati pozive odmah sa samog sata, a tu je i utor za memorijsku karticu pa tako možete proširiti memoriju do 16GB, što je i više nego dovoljno.

Ekran je 1.22 inča rezolucije 128 x 128, što je prilično manje od Apple Watcha koji ima ekran veličine 1.32 inča s rezolucijom 273x340 s 290 piksela po inču.

Odlična stvar u cijeloj priči jest da ovaj sat košta svega 20 dolara, tako da ako želite imati pametan sat, vidjeti kako to sve funkcionira, možda je ovo dobra početna točka. Ako vam ovo zvuči interesnatno, svakako pogledajte službenu stranicu za više detalja.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti