Kreativni developeri 24sata napravili rješenje za sexy fotke

Zamislite da ste na posl i baš tih deset minuta nemate što raditi pa ste odlučili baciti oko na sexy djevojke, no bojite se da vas netko ne vidi.

Zimo Zimo Zimo | 03.11.2011. / 16:01

Kreativni developeri 24sata napravili rješenje za sexy fotke

Zamislite da ste na poslu i baš tih deset minuta nemate što raditi pa ste odlučili baciti oko na sexy djevojke, no bojite se da vas netko ne vidi.

Kreativni tim poznatog hrvatskog portala 24sata odlučio je napraviti korisnu funkcionalnost za sve vas koji volite odmoriti oko uz pokoju golu djevojku. Naime kada posjetite rubriku Sexy na 24sata.hr možete naravno vidjeti nage djevojke, no što ako se bojite da vam ne dođe šef, ajde šef još ok, no što ako dođe šefica?

Pošto će muški dio populacije tolerirati vaših nekoliko minuta odmora, ženski dio publike vjerojatno neće, dakle za te stvari postoji 'Panic' gumb, odnosno ukoliko se osjetite ugroženi sve što trebate jest pritisnuti tipku 'Esc' i stranica će u seknudi biti preusmjerena na Biznis, kako bi ipak vaši nadređeni vidli da ste u toku sa svim poslovnim zbivanjima.

Nakon toga, kada šefica ili šef odu van opasne zone možete se vratiti vašem 'odmoru' uz ponovni pritisak na 'Esc' i nastaviti gdje ste stali.

Kreativno zar ne? Probajte skoknuti na Sexy stranicu i stistnite 'Esc'. Uživajte i pazite da vas nitko ne vidi.


POGLEDAJTE: Neka vaši prijatelji osvanu na naslovnici 24sata uz pomoć nove Facebook aplikacije


Foto via mi9.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti