Kreće globalna prodaja Oukitelova pametnog telefona Mix 2

Oukitel je objavio kako kreće u prodaju svog novog modela Mix 2 diljem svijeta, koji dolazi s velikim zaslonom 18:9, 6 GB RAM-a te procesorom Helio P25 Soc.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.11.2017. / 07:47

Oukitel Mix 2
Oukitel Mix 2

U suradnji s Gearbestom, Oukitel je lansirao Mix 2 model, uređaj koji ima FHD ekran od 5,99 inča te procesor MediaTek Helip P25 Soc.

Zahvaljujući evoluciji ekrana zadnjih godina, Oukitel je također u mogućnosti ponuditi odličan ekran pomoću kojeg se polako brišu granice između kućišta i samog ekrana. Dijagonale 5,99 inča te rezolucije 1080 x 2160, Mix 2 nudi odlično vizualno iskustvo korištenja.

Što se drugih tehnikalija urađaj tiče, Mix 2 dolazi s 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije proširive do 512 GB, a zajedno s operativnim sustavom Android 7.0, ovaj uređaj nudi brzinu, fluidnost i 'glatko' iskustvo korištenja.

Kamera na stražnjoj strani uređaja dolazi u dvostrukoj leći od 21 MP te 2 MP sa Samsungovim IC-om, te F/2.0. Na prednjoj strani nalazi se kamera od 13 MP s bljeskalicom za korištenje u lošijim svjetlosnim uvjetima.

Baterija od 4080 mAh optimizirana je za ovaj uređaj pa tako uređaj možete bez problema koristiti cijeli dan, dok je za punjenje potrebno 90 minuta.

Mix 2 je dostupan u tri boje, crnoj, plavoj i sivoj, a s obzirom na to da je siva boja tehnički nešto zahtjevnija, ona će biti u ponudi nešto kasnije. Za kraj, prva pretprodaja već je počela, pa se tako uređaj može nabaviti po cijeni od 270 dolara, no Geabrest nudi 40 dolara popusta, tako da uređaj možete dobiti za 230 dolara, a sve što trebate jest upisati kupon 'OukMIX2'.

Više informacija o Mix 2 možete pronaći na službenim Oukitelovim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti