Kreće ultimativna ljetna rasprodaja gadgeta

Ljeto je pred vratima, nadamo se da je godišnji već rezerviran, a vi ste nestrpljivi da uronite nožne prstiće u toplo more.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 13.06.2016. / 08:26

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako nas vrijeme ovih dana ne služi kao da dolazi ljeto, vjerujemo da će se to vrlo skoro promijeniti. Planovi za ljeto se već kuju na veliko, bit će ovo još jedno dugo toplo ljeto, najavljuju prognostičari, što za nas obične smrtnike znači da ćemo moći uživati u svemu što ljeto nudi, te osim mora proći još koju destinaciju u lijepoj našoj.

No, kako sve ne bi ostalo na “vidjeli smo” ili “bili smo tamo”, trebamo i zabilježiti sve te trenutke, a kako ćete to bolje nego s nekim gadgetom, bilo pametnim telefonom ili akcijskom kamerom. 

Naime, ovaj puta, točnije za par sati od objave ovog posta, kreće ultimativna ljetna rasprodaja gadgeta, gdje se mogu pronaći cijene snižene i do 50%. Na popisu se može pronaći sve i svašta, od tv boxova, malih dronova, pametnih satova, LED svjetiljka, tableta, itd.

Tu su i besplatni darovi za one najsretnije sudionike, a na popisu se također mogu pronaći pametni telefoni poput Vkworld, Vernee, Bluboo, Elephone ili akcijskih kamera.

Više informacija o ovoj akciji bit će dostupno čim ista krene, stoga pratite ovaj link i budite brzi jer akcija traje samo dva dana i ograničena je na jedan proizvod po kupcu!

Da ne duljimo, prebacite se ovim linkom na stranicu i pogledajte što se nudi. Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe, jer ljeto kuca na vrata.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti