Kreću upisi u informatičko-robotičke tečajeve u Čakovcu

I ove godine su odlučili javno prezentirati sadržaj svojih tečajeva u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje dana 1.9.2018. godine s početkom u 10:00 sati.

Martina Čizmić | 23.08.2018. / 08:15

Informatika (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Udruge Mladi informatičari Strahoninca (MIS) i Međimurski informatički klub Čakovec (MIK) započeli su upise na svoje informatičko-robotičke tečajeve.

Cijeli skup tečajeva pomno je koncipiran te međusobno povezan kako bi djeca do kraja svoje srednje škole stekla vrsna znanja koja će im biti jamac izvrsnosti te uspješnosti u gospodarstvu.

Programer je jedno od traženijih zanimanja u gospodarstvu koje ujedno jamči natprosječna primanja. Biti programer, znači steći vještine koje se u nas znatno teže stječu kroz formalno obrazovanje. Ponosni smo što smo već duži niz godina važna karika u stvaranju vrsnih IT stručnjaka. Upravo bilježimo stasanje naših prvih članova u vrsne stručnjake za koje poduzetnici vrbuju i prije završetka studija. Naši tečajevi nisu komercijalni, tako da je trošak za roditelje minimalan, istaknuo je predsjednik udruge MIS, Dejan Drabić te dodaje kako su predavači jedni od najboljih IT stručnjaka iz gospodarstva i obrazovnog sektora, tako da su oni jamac uspjeha što dokazujemo rezultatima na raznim natjecanjima.

Kako bi roditeljima i djeci olakšali upoznavanje sa svojim tečajevima, 1. rujna 2018. godine s početkom u 10 sati. organiziraju javnu prezentaciju u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje.

Prilika je to da se upoznaju s radom udruga, posebice specifičnostima i ciljnom skupinom svakog pojedinog tečaja, a sve kako bi za svoje dijete mogli odabrati najbolji. Prisutni će također upoznati predavače i mentore te će na kraju prezentacije imati priliku na sva svoja pitanja izravno dobiti odgovore, ali i preporuke.

Veselimo se vašem dolasku jer naša djeca zaslužuju najbolje kako bi konkurirala za prestižne poslove 21. stoljeća, ističu na kraju iz MIS-a i MIK-a.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti