Kreirajte animirani video na YouTubeu bez kamere

YouTube je objavio mogućnost kreiranja vlastitih video animacija bez potrebe posezanjem za kamerom.

Zimo Zimo Zimo | 25.03.2011. / 14:30

Kreirajte animirani video na YouTubeu bez kamere

YouTube je objavio mogućnost kreiranja vlastitih video animacija bez potrebe posezanjem za kamerom.

Ukoliko posjetite stranicu youtube.com/create vidjet ćete tri mogućnosti za izradu video animacija, odnosno tri razne aplikacije koje su od sada dostupne unutar YouTube servisa.

Svaka od aplikacija ima zasebne mogućnosti pa tako možete birati između GoAnimate, Stupeflix Video Maker i Xtranormal Movie Maker kako bi napravili kreativne animirane video uratke.

GoAnimate omogućuje korisnicima da kreiraju svoj animirani video besplatno i to u 10-ak minuta bez potrebe za crtanjem. Stupeflix priča priču kroz digitalni sadržaj pa tako možete koristiti slike, video, mape, tekst i glazbu kako bi napravili video u nekoliko minuta.

Uz Xtranormal aplikaciju sve što napišete pretvara se u potpuno animiran film. Postavite scene, napišite skriptu i animirajte sve zajedno.

Sve su aplikacije besplatne i imaju mnogo zanimljivih značajka, no ukoliko želite više mogućnosti poput dodatnih zvukova i animacija, morati ćete platiti za njih.

Ove aplikacije bile su i prije dostupne za korištenje, no s obzirom da su sad integrirane unutar samog YouTubea, vjerujemo da će korisnici ovog servisa naći mnoge kreativne načine kako iskoristiti ove aplikacije.

Napomenimo samo da aplikacije imaju vrlo dobar vodič korak po korak ka izradi vaše prve animirane aplikacije na jednom od ova tri servisa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti