Kreirajte aplikaciju za Samsung Gear S2 i osvojite nagrade

Izazov koji pred programere i developere postavlja Samsung Electronics može vam osigurati nagradu od 50.000 kuna

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 23.02.2016. / 09:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung Electronics pokrenuo je natječaj za autore aplikacija za pametni sat Samsung Gear S2, kojime tvrtka želi dodatno popularizirati razvoj rješenja za nosive uređaje i omogućiti i onima koji se do sada nisu susreli s razvojnim alatima, priliku da razviju rješenje i objave ga na globalnoj trgovini. Natječaj će okupiti fizičke i pravne osobe, s prebivalištem odnosno sjedištem u Republici Hrvatskoj i bit će otvoren do 31. ožujka 2016., a po završetku prijava će stručni žiri i predstavnici Samsunga izabrati i nagraditi tri najbolje prijave.

Podsjetimo, Samsung Gear S2 nastao je kao rezultat dugogodišnjih inovacija na području nosive tehnologije. Dizajniran nalik mehaničkim ručnim satovima, dostupan je u klasičnoj i sportskoj inačici. Uređaj je osmišljen kao pratilac pametnom telefonu, koji korisnika obavještava o pristiglim porukama elektroničke pošte, kalendarskim obvezama i novostima te mu omogućava komunikaciju s vanjskim svijetom zahvaljujući nizu aplikacija. Dodatno, opremljen je funkcijama koje korisnika potiču na zdraviji i aktivniji način života, omogućavaju reprodukciju glazbenih datoteka, a zahvaljujući tzv. Near-Field Communication (NFC) tehnologiji omogućava i mobilno beskontaktno plaćanje, otključavanje i zaključavanje doma, automobila i sl.

Sudionici natječaja mogu biti sve pravne osobe u Republici Hrvatskoj, registrirane kao trgovačka društva ili obrtnici, kao i fizičke osobe starije od 18 godina, sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Svim je sudionicima omogućen pristup razvojnim alatima i dokumentaciji, kao i informacijama potrebnim za certifikaciju za Tizen operativni sustav.

Samsung će, po završetku ocjenjivanja prijava, nagraditi autore ili autora tri ponajbolje aplikacije. Rješenje s najvećim brojem bodova tvrtka će nagraditi novčanom nagradom u iznosu od 50.000 kuna. Autore drugoplasirane aplikacije Samsung će nagraditi pametnim telefonom Samsung Galaxy S6 edge + i pametnim satom Samsung Gear S2, dok će trećeplasirana aplikacija autoru ili autorima osigurati pametan sat Samsung Gear S2.

Pravila natječaja Samsung će objaviti na internetskim stranicama www.samsung.com/hr, dok je više informacija o pametnom satu Samsung Gear S2 dostupno na poveznici http://www.samsung.com/hr/galaxy/gear-s2/features/.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti