Krenule listopadske rasprodaje gadgeta

Zakoračili smo u drugi dio listopada, samim time približavamo se blagdanskom razdoblju, pa bi bilo dobro možda već sada razmisliti o poklonima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.10.2015. / 10:17

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kupuje se na akcijama, to više nije nikakva novost, a online trgovine već polako kreću sa svojim rasprodajama koje su krenule 20. listopada i traju sve do 26. listopada.

Ovaj puta na ovom linku nalazi se ponuda smartphonea, pametnih satova, slušalica, TV boxova i bežičnih zvučnika te raznih drugih stvari koje su na akciji na dnevnoj bazi. Prva akcijska runda tako traje od 20. - 23. a druga od 23. do 26. listopada.

Ono što je zanimljivo jest da si možete pronaći i quadcoptere, te stvari za kuću kao što su žarulje kojima možete mijenjati boju preko smartphonea, ili levitirajuću zemaljsku kuglu. A od svega možete čak naručiti i samobalansirajuće skateboarde po cijeni od 289 dolara.

Vjerujem da ima više nego što vam je potrebno, pa tako posjetite ovaj link, pogledajte što se nudi, pronađite nešto za sebe ili za svoje prijatelje i uštedite nešto novaca.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti