Larry Page je čovjek na zadatku. Novi zadatak je pozicioniranje Google-a u sam vrh tech industrije sa naglaskom na društvene medije.

Unutar zadnjeg tjedna Page je povratio svoje moći u firmi i krenuo u ogromnu rekonstrukciju kompletnog, sa novo odabranih šest potpredsjednika.

Zaposlenicima Googlea Page u otvorenom pismu objašnjava kako Google mora uspjeti u društvenoj sferi da bi bio kompetativan na tržištu. Da bi u tome i njegovi zaposlenici čim više sudjelovali, od ovog će petka visina plaće i dodatnog bonusa na plaću biti isključivo vezana za napredak firme na području društvenih medija.

Od svih zaposlenika se očekuje testiranje novih društvenih proizvoda, i komunikacija s ciljem poboljšanja istih. Nažalost, Google nije baš poznat po svom uspjehu u društvenim vodama. Radi toga su nedavno izdali „Google +1“ funkciju za pretraživanje o kojoj smo već pisali.

Kako je Google vlasnik YouTubea i Androida ( koju funkcioniraju isključivo samostalno ) trenutačno se vrši „transfer of knowledge“ kako bi se čim efikasnije promjena dogodila.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju