Legendarna Bayonetta stigla na PC

Fanovi PlatinumGames igara napokon su dočekali dan o kojem su mogli samo sanjati.

Monika Nožić Monika Nožinić | 14.04.2017. / 19:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

SEGA i PlatinumGames konačno su završili s portanjem čuvenog konzolaškog hita Bayonetta iz 2009. godine. Bayonetta je od ovog tjedna dostupna na Steamu po cijeni od 19,99€, a ako igru kupite prije 25. travnja, besplatno ćete dobiti upgrade na Digital Deluxe izdanje koje dolazi sa soundtrackom, art knjigom, wallpaperima i drugim bonusima.

Za one koji ne znaju, Bayonetta je stilizirana i vrlo zabavna akcija iz trećeg lica, smještena u fiktivni europski grad Vigrid, gdje je glavna junakinja upravo Bayonetta, koja je svojom pojavom i unikatnim gameplayom vrlo brzo postala jedan od ikona ženskih likova u povijesti gaminga.

Osim što je vrlo vješta s pištoljima, Bayonetta može mijenjati oblike, ali i svojom dugom kosom prizivati demone koji se obračunavaju s njenim neprijateljima. Ona je posljednji preživjeli član drevnog klana vještica zaduženih za očuvanje ravnoteže između svjetla, tame i kaosa. Sada se budi nakon 500 godina sna i u je potrazi za rješenjem problema i spasa svijeta prije nego što bude kasno.

O mogućnostima da i neke njihove druge igre dođu na PC, primjerice Vanquish ili Anarchy Reigns, ekipa iz PlatinumGames kaže da bi oni rado voljeli sve svoje igre ponuditi i PC igračima, ali da to sve ovisi od izdavača i njihove procjene isplativosti portanja.

Ako odlučite kupiti i isprobati igru, čekaju vas sati iskonske sirove zabave i akcije, a svim ljubiteljima igara kao što je serijal Devil May Cry, obavezno preporučujemo da čim prije odu na Steam i bez razmišljanja kupe Bayonettu.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti