Lego Worlds u punoj verziji na PC, PS4 i Xbox One stiže u veljači

LEGO Worlds kao konkurent Minecraftu.

Monika Nožić Monika Nožinić | 10.12.2016. / 14:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što je 18 mjeseci provela u razvoju i na Steam Early Accessu, igra Lego Worlds napokon je spremna da se u punoj verziji pojavi na PC, PS4 i Xbox One platformama tijekom veljače 2017. godine. Igru razvija TT Games, a objavit će je Warner Bros.

Lego Worlds kreiran je po uzoru na Minecraft, sa sličnom sandbox strukturom i proceduralno generiranim svjetovima.Razvojni tim TT Games tvrdi kako će LEGO Worlds ponuditi sasvim otvoreni svijet, u potpunosti napavljen od "Legića", a igrači mogu prilagođavati svoje likove, istraživati u vozilima, kreirati građevine, otkrivati nove likove, kreature i ostale zanimljivosti diljem svijeta.

U objavi je istaknuta i zahvalnica svima koji su sudjelovali u ranom testiranju igre, a svi koji su pomogli pri otkrivanju bugova, koji su dali prijedloge te raspravljali o elementima i dizajnu igre, dobit će poseban poklon na dan objave.

Oni koji su zainteresirani za kupnju Lego Worlds igre prije službene objave, mogu je kupiti preko Steama po cijeni od 15 dolara/eura.

Izvor: VR-zone

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti