Leti, leti, leti… još jedan krov s Tesle: Pogledajte video otpadanja krova s Modela S

Nakon gledanja videozapisa možemo se samo ponadati kako krov nije pao na drugi automobil i nekoga ozlijedio.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 25.11.2020. / 07:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nedavno se internetom proširio videozapis Teslina Modela Y kojem se u vožnji odvojio krov. Iz Muskove kompanije tada su komentirali kako mali broj jedne serije Modela Y zaista ima problema s krovom te su osobi koja je objavila video svog "kabrioleta" ponudili besplatan popravak.

Slika nije dostupna Tesla ostala bez krova nasred autoceste: "Elone, zašto nam nisi rekao da prodajete kabriolete?"

Mrežom sada kruži novi videozapis na kojem je prikazano još jedno Teslino vozilo sa sličnim problemom. Ovog puta riječ je o Modelu S - na videu objavljenom na Redditu, a koji je snimljen iz jednog vozila na kineskim prometnicama, jasno se vidi kako se na vozilu, prije prolaska ispod mosta, krov odvaja i leti u zrak. Iako snimka nije najoštrija, vozač koji je snimio vidio kaže kako je riječ o Modelu S.

This is what it looks like when the roof flies off from r/teslamotors


Prema pisanju Electreka, nakon što se snimka pojavila na internetu, reagirali su iz Tesle i putem njihova službenog profila na kineskoj društvenoj mreži Weibo poručili kako je riječ o vozilu koje je bilo na popravku te je na njemu u servisu zamijenjen krov, što je i uzrok njegova otpadanja. Naglasili su kako trenutačno istražuju slučaj.

Iako se to na snimci ne vidi, čini se kako je krov pao na cestu i nadamo se da nije udario drugi automobil i nekoga ozlijedio.
 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti