Nedavno se internetom proširio videozapis Teslina Modela Y kojem se u vožnji odvojio krov. Iz Muskove kompanije tada su komentirali kako mali broj jedne serije Modela Y zaista ima problema s krovom te su osobi koja je objavila video svog "kabrioleta" ponudili besplatan popravak.Mrežom sada kruži novi videozapis na kojem je prikazano još jedno Teslino vozilo sa sličnim problemom. Ovog puta riječ je o Modelu S - na videu objavljenom na Redditu, a koji je snimljen iz jednog vozila na kineskim prometnicama, jasno se vidi kako se na vozilu, prije prolaska ispod mosta, krov odvaja i leti u zrak. Iako snimka nije najoštrija, vozač koji je snimio vidio kaže kako je riječ o Modelu S.

This is what it looks like when the roof flies off from r/teslamotors


Prema pisanju Electreka, nakon što se snimka pojavila na internetu, reagirali su iz Tesle i putem njihova službenog profila na kineskoj društvenoj mreži Weibo poručili kako je riječ o vozilu koje je bilo na popravku te je na njemu u servisu zamijenjen krov, što je i uzrok njegova otpadanja. Naglasili su kako trenutačno istražuju slučaj.

Iako se to na snimci ne vidi, čini se kako je krov pao na cestu i nadamo se da nije udario drugi automobil i nekoga ozlijedio.
 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju