Tesla ostala bez krova nasred autoceste: "Elone, zašto nam nisi rekao da prodajete kabriolete?"

Nathaniel Galicia Chien vozio se na stražnjem sjedalu posve novog Teslinog Modela Y zajedno s roditeljima kad je odjednom čuo jako hujanje vjetra.

Branimir Vorša | 06.10.2020. / 15:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Mislio sam da je otvoren prozor, ali pola minute kasnije čitava staklena površina krova samo je odletjela s vjetrom, prisjetio se.

Incident se dogodio svega nekoliko sati nakon što su njegovi roditelji preuzeli posve nov Model Y iz Teslinog predstavništva u Dublinu u Kaliforniji. Oni su i sami odmah na početku primijetili neke probleme na spojevima automobila, no ti su problemi već poprilično poznati kad je riječ o Teslinim modelima.

Ono što nisu nikako očekivali, jest problem s ogromnim panoramskim krovom tog crossover automobila, a još manje na isti dan kad su ga isparkirali iz autosalona.

Hej Elon Musk, zašto nam nisi rekao da Tesla sad prodaje i kabriolete? Jer krov našeg posve novog Modela Y je otpao na autocesti, napisao je Chien u objavi na Twitteru te priložio i video.

Dobar dio komentara ispod njegove objave gotovo ga optužuje da je čitavu stavr izmislio, jer nije snimio "niti jedan pravi dokaz" (osim auta bez staklenog panoramskog krova).

Objašnjenje koje je dobio iz Tesle glasi ili je plomba na krovu bila loša ili je nekako zaboravljeno pričvrstiti čitav krov. Ponudili su besplatan popravak vozila, te u međuvremenu su im ponudili i zamjensko vozilo.

Chienovi su ponudu odbili, točnije obje ponude, te će vjerojatno novi automobil kupiti od nekog drugog proizvođača.

Srećom, mislim da nitko nije stradao. Lako se smijati sad kad je to iza nas, ali to je mogao biti ozbiljan problem da se opet dogodilo, kaže Chien.

Iako Tesla ima doista velikih problema s kontrolom kvalitete i kupci se konstantno žale na njihova vozila, otpadanje čitavog krova otvara posve novu dimenziju tih problema za Muskovu kompaniju.

Izvor: The Verge

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti