Leti, leti… Tesla! Pogledajte snimku Teslinog "letećeg" automobila

Teslin Model S velikom brzinom naletio je na pružni prijelaz koji ga je katapultirao u zrak, a nakon više od 30 metara leta završio je na jednom parkiralištu i udario u automobil.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 30.08.2018. / 11:18

Tesla Model S u brišućem letu (Screenshot: YouTube)

Jedan je Kanađanin nedavno previše nagazio svoju Teslu, a u brzini nije na vrijeme primijetio pružni prijelaz – naletio je na nagib na prijelazu koji ga je doslovno katapultirao u zrak. Sigurnosne kamere s jednog objekta zabilježile su ovaj nevjerojatan let, a nakon što je više od 30 metara automobil proveo u zraku, lupio je o asfalt, proklizao na parkiralište i udario u automobil.

Iako je brzina bila iznimno velika, a situacija prilično opasna, vozač i putnik koji su se nalazili u automobili mogu biti sretni što su prošli samo s lakšim ozljedama. Nakon izlaska iz bolnice, vozač je uhićen i protiv njega je podignuta prijava zbog opasne vožnje te će se u listopadu pojaviti na prvom saslušanju pred sudom.

Elon Musk nedavno je komentirao kako, od brojnih i teških prometnih nesreća mediji uvijek posebno prenose informacije o nesrećama Teslinih vozila, a ako bude komentirao ovaj događaj, vjerojatno će kao i u prijašnjim situacijama naglasiti izdržljivost njegovih automobila jer usprkos velikoj brzini, putnici u vozilu nisu teže ozlijeđeni.

Izvor: Barrie Today
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti