Kako god bilo, LeTV je izbacio Leeco Le Max, 5.7 inčni uređaj koji dolazi s vrhunskim ekranom rezolucije 2K. Za one manje upućene, radi se o vrlo visokoj rezoluciji ekrana od 2560 x 1440 piksela s čak 515 piksela po inču.

Osim odličnog ekrana, LeTV je vrhunski uređaj i kada govorimo o drugim stvarima, pa tako Leeco Le Max dolazi i s 4GB RAM-a, te 32GB interne memorije, Adreno 530 grafičkim čipom, te baterijom od 3100mAh. Što se tiče procesora, uređaj ima ugrađeni Qualcomm Snapdragon 820 s četiri jezgre radnog takta 2.15GHz.

Kamera ja također vrhunska. Točnije radi se o stražnjoj kameri od 21MP s čest leća, f/2.0 a koja je u mogućnosti snimati u rezoluciji 4K. Na prednjoj strani nalazi se kamera od 8MP s f/2.2.

S obzirom da se radi o kvalitetnom uređaju, LeTV ima i čitač otisaka prstiju, kao i svaki moderni uređaj, te Type-C konektor.

Više informacija o uređaju možete pronaći na ovom linku, a mi ćemo još spomenuti cijenu od 260-ak dolara, što nam se ne čini pretjerano skupo s obzirom na to da se radi o uređaju s vrhunskim performansama. Ako se nas pita, uvijek je bolje uzeti nešto skuplji uređaj poput ovog, od onih jeftinijih.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju