Mislite da levitacija ne postoji? Pogledajte projekte i proizvode tvrtke Crealev koja se bavi antigravitacijskim tehnologijma za ljudske potrebe. Zanimljivo? Čekajte dok vidite video.

Već smo vidjeli i pisali o tvrtki InteraXon koja se bavi upravljanjem mislima, a sada smo naišli i na tvrku koja se bavi levitacijom. Naime, neobična misija tvtke Crealev je da istražuje razne puteve kako bi antigravitacijsku tehnologiju koristili u raznim proizvodima za ljudske potrebe.

Ono što drugi smatraju nemogućim, Crealev učini mogućim uz pomoć novih tehnologija, te izazova zakona gravitacije. Tehnologiju koja više izgleda kao iluzija, dečki pokušavaju integrirati u novi koncept proizvoda. Na taj način ono što se smatra nemogućim postaje realnost.

Ideja je nastala 2005. godine, a sada iza sebe imaju već nekoliko svojih proizvoda koji se mogu kupiti u manjim količinama. Stoga ako ste dizajner, umjetnik ili imate potrebu malih zaliha, a želite eksperimentirati antigravitacijskom tehnologijom, posjetite službenu kontakt formu Crealev stranice.

Probajte samo zamisliti u koje se svrhe može koristiti ova tehnologija.


Floating Window DummyHoverboard


Proizvodi tvrtke Crealev već su potaknuli mlade kreativne umjetnike da svoje ideje pretvore u stvarnost. Hoverboard je projekt mladog Nilsa Guadagnina -- francuskog umjetnika, koji od 2008. godine radi na eksperimentu 'Back To The Future'.

Vjerojatno od samog imena naslućujete o čemu se radi. Daska -- koju smo vidjeli u istoimenom filmu, postala je stvarnost. Nils je integrirao 2x CLM-1 elektromagnetski sistem u dasku koja levitira. Više o proizvodu pogledajte na stranici mladog umjetnika.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju