Lexus za morski luksuz: Jahta na kojoj bismo rado provodili ljeta

Ova 20-metarska jahta oduševit će sve ljubitelje morskog luksuza, a u prodaji će se pojaviti u drugoj polovici sljedeće godine.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 11.09.2018. / 08:24

Galerija

Ime Lexus jedan je od sinonima za luksuz na četiri kotača, a ova kompanija taj luksuz s asfalta sada širi i na more te su najavili jahtu LY 650, koju će si moći priuštiti i u njezinu luksuzu uživati samo oni koji se ne brinu previše o stanju na bankovnom računu.

Iz kompanije LY 650 stavljaju u istu kategoriju sa svojim najjačim modelima automobila – LS-om, LX SUV-om i LC coupeom, dakle riječ je o samom vrhu ponude te kažu kako je ta jahta dokaz njihova konstantnog istraživanja i pomicanja granica unutar, ali i izvan automobilske industrije.

Jahta je duga 20 metara i prepuna moderne tehnologije, pogoni je Volvov motor, ima spremnik od 3785 litara goriva, a u njezinu razvoju i proizvodnji surađuju s kompanijom Marquis-Larson Boat Group. Ako namjeravate kupiti takav brod i organizirati zabave na njemu, računajte kako na njega može stati 15 osoba, dok mjesta za spavanje ima samo za šest ljudi.

Lexus LY 650 (Foto: Lexus/Profimedia) (Foto: Lexus/Profimedia)

Što se unutrašnjosti tiče, najbolje je da pogledate priložene fotografije koje otkrivaju potpuni luksuz i garanciju uživanja. Početak prodaje Lexusa LY 650 očekuje se u drugoj polovici 2019. godine, a cijena ove jahte još nije poznata, no sigurno je kako neće biti jeftina.

Izvor: Profimedia
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti