Ljubitelji kulture sad mogu uživati u omiljenom sadržaju kad požele

Marquee TV katalog u Video klubu nudi bogatu kolekciju izvedbi svjetske klase, uključujući kulturne institucije kao što su Kazališna družina Royal Shakespeare Company,

Martina Čizmić | 18.05.2023. / 18:38

Marquee TV (Foto: Telemach Hrvatska)

U nizu streaming servisa koji su dostupni u Hrvatskoj, rijetki su oni koji su specijalizirani za kulturu i izvedbene umjetnosti. No, ljubitelji takvog sadržaja više ga neće morati pod povećalom tražiti na drugim servisima, već će moći u njemu uživati kad god požele. 

Naime, poznati streaming servis Marquee TV, najavio je pokretanje kataloga unutar Telemach Video kluba. Kako ističu iz Telemacha, ovo novo partnerstvo omogućit će korisnicima EON-a, pristup velikom izboru premium sadržaja Marquee TV-a, uključujući klasičnu i suvremenu glazbu, operu, balet i suvremeni ples, kazalište i dokumentarce.

Marquee TV katalog u Video klubu nudi bogatu kolekciju izvedbi svjetske klase, uključujući kulturne institucije kao što su Kazališna družina Royal Shakespeare Company, Balet pariške Opere, Engleski nacionalni balet, Kraljevska opera te mnogi drugi. S više od četiri stotine produkcija i dodavanim novim sadržajem svakog mjeseca, katalog Marquee TV-a nezaobilazan je odabir za entuzijaste izvedbenih umjetnosti diljem svijeta.

Sretni smo što u partnerstvu s Telemachom nudimo vrhunski sadržaj Marquee TV-a široj publici, rekao je Simon Walker, osnivač Marquee TV-a. Naš katalog unutar Video kluba nudi bogatu selekciju najboljih izvedbi iz cijelog svijeta i uvjereni smo da će korisnici EON-a uživati u njima gdje god se nalazili.

Iznimno nam je drago što našim korisnicima možemo ponuditi najbogatiju ponudu kulturnog sadržaja zahvaljujući Marquee TV-u. Partnerstvom s Marqueee TV-om još smo jednom potvrdili našu predanost osiguravanju najboljeg iskustva zabave za sve naše korisnike i njihove najrazličitije interese, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemach Hrvatska čiji EON Video klub s više od 25 različitih kataloga, uključujući i Marquee TV, nudi najrazličitije kategorije sadržaja u Video klubu.

Marquee TV, koji je u suvlasništvu United Grupe, dostupan je od 16. svibnja, korisnicima Telemacha putem EON-a prvih 30 dana besplatno na bilo kojem uređaju. Više informacija o Marquee TV-u možete pronaći na službenim stranicama. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti