Logitechova tipkovnica istovremeno prima mobitel i tablet

Logitech, jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija kad je periferija u pitanju, najavila je zanimljiv model. Bežična tipkovnica Logitech K480 posebna je po tome što prima dva uređaja istovremeno; jedan veći i jedan manji, odnosno tablet i mobitel.

Zimo Zimo Ivan Galgoci | 03.09.2014. / 13:28

Logitechova tipkovnica istovremeno prima mobitel i tablet

Tipkanje dodirnikom na tabletu ili mobitelu jeste praktično, ali za duge staze, bilo to pisanje seminara ili poslovnih e-mailova, ipak će nam zatrebati fizička tipkovnica.

Usporedo s rastom tableta na tržištu, pojavljivali su se i brojni dodaci, a fizička tipkovnica bila je jedna od popularnijih. Uglavnom se radi o običnim, malenim i često nepraktičnim bluetooth tipkovnicama. 

Logitech K480

Logitech, jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija kad je periferija u pitanju, najavila je zanimljiv model. Bežična tipkovnica Logitech K480 posebna je po tome što prima dva uređaja istovremeno; jedan veći i jedan manji, odnosno tablet i mobitel. Uređaji na tipkovnicu ulegnu kao u svojevrstan prihvat iliti dock, a pored njih, K480 može normalno komunicirati i s vašim desktop ili prijenosnim računalom. 

Logitech K480 stiže na police trgovina u Europe i SAD krajem ovog mjeseca u crnoj i bijeloj boji, po cijeni od 50 dolara.

Izvor/foto: Engadget

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti