Lunch Beat: Pauzu provedite u klubu i dobro se zabavite

Zanimljiv pristup pauzi za ručak dolazi nam iz Švedske. Iako je započeo još sredinom 2010. godine, tek nedavno ovaj događaj postao je vrlo popularan.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 04.04.2012. / 13:47

Lunch Beat: Pauzu provedite u klubu i dobro se zabavite

Zanimljiv pristup pauzi za ručak dolazi nam iz Švedske. Iako je započeo još sredinom 2010. godine, tek nedavno ovaj događaj postao je vrlo popularan. Molly Range i njen projekt Lunch Beat u prosincu 2011. godine nagrađeni su za koncept koji je proglašen kao drugi najbolji (na listi od 100) koji je Švedsku učinio zabavnijom i šarenijom državom za rad i život.

Danas je Lunch Beat poznat kao pokret koji privlači stotine ljudi na mjesečno organizirane događaje u Švedskoj, ali i širom svijeta. O čemu je zapravo riječ?

Za vrijeme jednosatne pauze za ručak možete otići u klub, nešto prigristi i plesati s kolegama. Ulaz se naplaćuje 14 dolara kako bi se pokrila najamnina i nabavka sendviča, a ne toči se alkohol.

Organizatori su omogućili i širenje koncepta, te su zbog toga sastavili kratak vodić. Kako su istaknuli na stranici, „If It's Your First Time at Lunch Beat, You Have To Dance“, tj. „Ako ste prvi puta na Lunch Beatu, morate plesati“.

Ovaj pokret proširio se i po mnogim javnim mjestima poput parkirališta, prolaza, skladišta i garaža.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti