Mann - savršeni smartphone za prave frajere i avanturiste

Pametni telefoni su uz sve svoje inteligentne karakteristike koje nam olakšavaju svakodnevni život i poslovanje poprilično 'nježna bića'. Mi vam predstavljamo suštu suprotnost, smartphone kojega možete 'maltretirati' koliko hoćete...

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 31.08.2013. / 10:55

Mann - savršeni smartphone za prave frajere i avanturiste

Pametni telefoni su uz sve svoje inteligentne karakteristike koje nam olakšavaju svakodnevni život i poslovanje poprilično "nježna bića". Mi vam predstavljamo suštu suprotnost, smartphone kojega možete "maltretirati" koliko hoćete...

S ovim smartphoneom neće vam trebati zaštitne folije za zaslon, dodatna kućišta, futrole i svi oni dodaci koje obično nabavljamo da bismo svog "ljubimca" zaštitili od ogrebotina, padova, sunca, kiše i svih ostalih vanjskih utjecaja... Mann A 18 je robusno "čudovište" koja bez problema možete, ako imate takve ambicije i ako ste konačni avanturista, odnijeti sa sobom u sljedeću ratnu zonu koju namjeravati posjetiti.

Poprilično je sigurno da će se izvući iz svih nezgoda, jer riječ je doista o nesvakidašnjem uređaju, kojega između ostaloga, u naletu bijesa možete bez problema baciti u zid ili ga potopiti u vodu na najviše 30 minuta... Mann A 18 dolazi sa Android 4.0.4 OS-om, 4 inčnim LCD-om, Snapdragon Dual Core procesorom, 4GB memorije, 5 megapikselnom kamerom... To, naravno, nije ono zbog čega ćete kupiti ovaj mobitel, jer ako ga i kupite to će biti prvenstveno zbog ekstremne otpornosti na doista sve i svašta.

Ako ga želite nabaviti po cijeni od 276 američkih dolara, a to je najjeftinije što smo našli, to možete učiniti ovdje. Ukoliko pak netko pronađe jeftiniju varijantu, svakako neka ostavi poruku u komentarima, kako bi zainteresirani mogli naručiti ovaj smartphone. 

Mann - savršeni smartphone za prave frajere i avanturiste

Mann - savršeni smartphone za prave frajere i avanturiste

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti