Večeras na TV ekranima čeka prava poslastica. Charlie Rose posjetio je urede Facebooka te popričao sa Markom Zuckerbergom i Sheryl Sandberg.

Charlie je inače svoje goste pozivao u svoj studio, no ovaj puta postoji iznimnka pošto mali uvod u intervju jasno ukazuje na to da se intervju odvija u prostorijama Facebooka. U ovih četiri minute već se da naslutiti da će intervju biti vrlo zanimljiv pošto je ovaj puta riječ bila o 'ratu' između Facebooka, Googlea, Applea, Amazona i ostalih mega kompanija.

No Mark ima malo drugačiju perspektivu cijele situacije, te za svoj Facebook tvrdi kako je stvoren da ljudi dijele informacije te kako se neće petljati na drugi terirotrij.Također, Mark smatra kako nikad neće postojati jedna kompanija koja će imati sve pod kontrolom, no Charlie je ipak malo zakuhao pitanje.

Ispod možete pogledajte uvod u intervju a cijelo izdanje možete pogledati na Bloomberg TV večeras od 20.00 ili 23.00 sata. (Ispričavamo se unaprijed ako će se po europskom vremenu intervju emitirati u nekom drugom terminu.)