Međimurski startup RankStar lansirao aplikaciju za iPhone

Nakon što su prije dva mjeseca izašli sa Android verzijom, ekipa iz međimurskog startupa RankStar lansirala je i iOS verziju svoje aplikacije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.09.2015. / 18:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Podsjetimo, RankStar je društvena mreža putem koje korisnici mogu u kratkom vremenu doznati koji je najbolji kafić, maser, hotel, restoran, frizer, banka ili nešto drugo na određenom području. Korisnici pritom mogu dati preporuku (rankati) određen biznis sa samo jednim klikom.

Novost na iOS verziji je mogućnost da se s preporukom složite (Agree) ili ne složite (Disagree).

“Radili smo puno parom te htjeli za ručak naručiti pizze. Nastala je jaka debata oko najbolje pizzerije u gradu pa je na kraju došlo do puno neslaganja oko teme “najbolja pizza u gradu”. Tu je krenula ideja zašto ne bi omogućili ljudima da jedni drugima iskažu mišljenje, a da pritom javno ne blate neki biznis.” - istaknuo je Matija Špes, CEO tvrtke RankStar.

U prvih nekoliko sati iOS verziju aplikacije skinulo je preko 300 ljudi iz Irske, Slovenije, Njemačke, Francuske i Engleske, dok je sama aplikacija trenutno u Hrvatskoj najpopularnija.

Iz RankStara ističu kako će prvo testirati značajku “agree” i “disagree” te će nakon toga u novu fazu testiranja dodati i mogućnost kratkog komentiranja nečije preporuke.

“Mi smo Hrvati, narod koji voli komentirati. Kod nas bi se to moralo “uloviti”. " - ističe Matija.

Uz standardne opcije, iOS korisnici sada mogu vidjeti koji Facebook prijatelji također koriste RankStar te pritiskom na njihovo ime saznati što oni preporučuju.

Za kraj ovog investicijskog ciklusa RankStar sprema još jedno veliko ime iz svijeta sporta, no o tome iz RankStara za sada nisu htjeli javno pričati.

Aplikaciju možete preuzeti na linkovima ispod

RankStar za iOS

RankStar za Android

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti