Megapopularna igra Dots stigla na Android i Kindle Fire s novim pravilima

Vjerojatno ste tijekom zadnjih nekoliko mjeseci čuli za igru 'Dots'. Naime, radi se o vrlo jednostavnoj i prilično zaraznoj igri koja je postigla veliki uspjeh u kratko vrijeme iza koja stoji kompanija Betaworks, inače vlasnik Digg-a, te servisa za skraćivanje linkova Bit.ly.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.08.2013. / 17:51

Megapopularna igra Dots stigla na Android i Kindle Fire s novim pravilima

Vjerojatno ste tijekom zadnjih nekoliko mjeseci čuli za igru "Dots". Naime, radi se o vrlo jednostavnoj i prilično zaraznoj igri koja je postigla veliki uspjeh u kratko vrijeme iza koja stoji kompanija Betaworks, inače vlasnik Digg-a, te servisa za skraćivanje linkova Bit.ly.

Ako ste probali igru onda znate o čemu se radi, no Android i Kindle verzija imaju nova pravila, pa tako umjesto da se borite s vremenom ograničeni ste na 30 poteza kojih trebate iskoristiti najpametnije što znate.

Android i Kindle verzija stigle su tri mjeseca nakon što je igra objavljena za iOS platformu, a koja je do sada preuzeta 5 milijuna puta, dok se ista odigrala čak milijardu puta. Uz podršku za Android i Kindle, Dots će postati još uspješniji, a na webu postoji puno različitih metoda kako prikupiti čim više bodova.

Igru možete preuzeti s Google Playa ili Amazon Appstorea. Pazite da se ne zarazite previše!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti