Microsoft nastavlja sa podbadanjem Applea

U najnovijem video oglasu Microsoft ponovno podbada Apple međusobno uspoređujući njihove proizvode u nekakvoj svakodnevnoj situaciji.

Zimo Zimo Filip Šturman | 10.07.2013. / 18:18

Microsoft nastavlja sa podbadanjem Applea

U najnovijem video oglasu Microsoft ponovno podbada Apple međusobno uspoređujući njihove proizvode u nekakvoj svakodnevnoj situaciji. Ovog puta riječ je o bejzbolu, a glavna karakteristika prema kojoj se Apple iPad ne može nositi sa tabletom (Dell) koji pokreće Windows 8, jest mogućnost obavljanja više stvari odjednom odnosno multitasking.

Poruka koju ekipa iz Redmonda želi prenijeti prilično je direktna, jednostavna i donekle ponižavajuća za korisnika iPad-a. No, u SAD-u je dopušteno komparativno oglašavanje (za razliku od Hrvatske) i već smo imali prilike vidjeti nekoliko sjajnih ''ratova'' u oglašavanju poput dvoboja BMW-a i Audija.

Kako god bilo, ovim se oblikom oglašavanja Microsoft već neko vrijeme služi, i to posebno prema Appleu, no na stranu prednosti nekog proizvoda, pitanje je kako to doživljavaju potrošači odnosno utječe li to na pozitivno ili negativno stvaranje dojmova o Windowsima? 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti