Microsoft za pronalaženje grešaka u softveru daje 100 000 dolara

Tijekom tjedna objavljena je nadogradnja na originalni program i povećana nagrada za one koji pronađu sigurnosni problem u softveru Microsofta i ona sada iznosi 100 000 dolara.

Monika Nožić Monika Nožinić | 09.08.2015. / 11:40

Microsoft za pronalaženje grešaka u softveru daje 100 000 dolara

Kompanija Microsoft realtivno je nov igrač u industriji nagrađivanja za pronalaske grešaka, ali se i u ovom području vrlo dobro snalazi.

Naime, tijekom tjedna objavljena je nadogradnja na originalni program i povećana nagrada za one koji pronađu sigurnosni problem u softveru Microsofta i ona sada iznosi 100 000 dolara.

Drugim riječima, to je iznos koji možete zaraditi ako pronađete grešku u Microsoftovim aplikacijama kvalificiranim za Bounty for Defense kategoriju, što je povećanje od 100 posto u odnosu na prvobitnu nagradu koja je iznosila 50 000 dolara.

Microsoft istovremeno nudi bonus za pronalaske ranjivosti kod sustava autentikacije te će nagrada biti udvostručena za bilo koji problem koji tu pronađete.

Kompanija nije navela što točno trebate učiniti kako biste osvojili ovu nagradu, ali napomenula je da je potrebno dokazati svojih 1337 vještina, što ne zvuči kao lak zadatak.

Svima koji se odluče upustiti u ovu avanturu želimo puno sreće!

Izvor: Softpedia

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti