Mobitel Oukitel U10 s 3GB RAM-a sada na akciji

Kineska tvrtka Oukitel, za koju vjerojatno niste nikada ni čuli, nedavno se pojavila na mobilnom tržištu gdje se pokušavaju vrlo brzo probiti, pa su tako pripremili novi model kodne oznake U10 koji je jednom riječju prekrasan

Ivan Vovk Ivan Vovk | 08.07.2015. / 11:50

Mobitel Oukitel U10 s 3GB RAM-a sada na akciji

Kineska tvrtka Oukitel, za koju vjerojatno niste nikada ni čuli, nedavno se pojavila na mobilnom tržištu gdje se pokušavaju vrlo brzo probiti, pa su tako pripremili novi model kodne oznake U10 koji je jednom riječju prekrasan, a čije je kućište izrađeno od aluminija te je dostupan u dvije zgodne boje, zlatnoj i crnoj.

Osim vrlo lijepog dizajna uređaj ima i poprilično snažan hardver kao što je 64-bitni procesor MTK6753 kojeg čini osam jezgri brzine 1.5GHz te također ima 3GB ugrađenog RAM-a što je za ovaj cjenovni rang doista impresivno.

Kada je u pitanju zaslon, radi se o veličine 5.5 inča JDI Full HD rezolucije. Ako pak volite fotkati onda nećete biti razočarani jer Oukitel U10 dolazi s 13 MP kamerom koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. 

Eto ako vas je zainteresirao ovaj uređaj koji se sada prodaje po cijeni od $159.99 što je doista povoljno, onda ako ga možete kupiti u Everbuying online trgovini.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti