Riječki rokeri Let 3 ostavili su fantastičan dojam tijekom prve polufinalne večeri Eurosonga. Svojom izvedbom pjesme “Mama ŠČ” i koreografijom privukli su pažnju i dobili jako puno novih fanova, a što je najvažnije, plasirali su se u finale u kojem će se u subotu u Areni u Liverpoolu boriti za što bolji plasman, možda i pobjedu.

Grand Theft Auto V Sve je više glasina o GTA 6: Predstavljanje novog nastavka legendarne igre možemo očekivati za manje od mjesec dana

Grand Theft Auto V Odlične vijesti za sve gamere: Iz Rockstara potvrdili da je GTA 6 u "aktivnom razvoju"

U iščekivanju finala jedan od fanova grupe, youtuber Angry Angelo dao si je truda i napravio spot po uzoru na legendarnu gamersku franšizu Grand Theft Auto. Broj pregleda spota na YouTubeu raste velikom brzinom i većina gledatelja oduševljena je spotom za koji su mnogi u komentarima naglasili kako bi to trebao biti službeni videospot pjesme. Ovo je top, Svaka čast majstore, Genijalno, samo je dio od brojnih pozitivnih komentara oduševljenih korisnika YouTubea.

Kako izgledaju Mrle i Prlja na virtualnom traktoru pogledajte u priloženom videozapisu, a mi našim predstavnicima želimo sreću i što bolji plasman.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju