Muzej Iluzija i CircuitMess predstavili su zajednički edukativni proizvod

Proizvod je, kao i svi eksponati Muzeja Iluzija i edukativne igračke CircuitMessa, proizveden u potpunosti u Hrvatskoj.

Martina Čizmić | 16.04.2024. / 16:51

Infinity Mirror Pendant (Foto: CircuitMess)

Na svečanom otvorenju novog Muzeja Iluzija u Kopenhagenu, Muzej Iluzija i CircuitMess predstavili su novi proizvod nastao iz suradnje ovih dviju hrvatskih tvrtki.

Proizvod Infinity Mirror Pendant inspiriran je eksponatom Beskonačno ogledalo koje se nalazi u Muzejima Iluzija diljem svijeta. Beskonačno ogledalo optička je iluzija koja refleksijom stvara privid beskonačne dubine i svjetla.

Infinity Mirror Pendant je privjesak za ogrlicu koji u potpunosti funkcionira kao minijaturna verzija iluzionističkog eksponata, uz dodatne mogućnosti tehničkog prilagođavanja izgleda privjeska po vlastitim željama.

Proizvod je, kao i svi eksponati Muzeja Iluzija i edukativne igračke CircuitMessa, proizveden u potpunosti u Hrvatskoj.

 

 

Suradnja se ostvarila jednostavno organski, a s obzirom da su svi suradnici na ovom projektu mladi ljudi, lako smo pronalazili zajednički jezik i dogovarali što želimo od proizvoda, istaknuo je direktor CircuitMessa, Albert Gajšak. Htjeli smo omogućiti posjetiteljima Muzeja mogućnost da jednu od iluzija ponesu doma i nauče kako funkcionira tehnologija koja čini tu iluziju mogućom. Mi smo tu još dodali mogućnost personalizacije funkcionalnosti samog proizvoda, kako je praksa i u našim ostalim proizvodima. Nama je naravno veoma drago što smo se uspjeli spojiti kao dvije hrvatske tvrtke koje vrlo uspješno posluju ne samo u Hrvatskoj, nego i u svijetu.

Ovaj zajednički proizvod predstavlja spoj najboljih elemenata obiju tvrtki i simbolizira njihovu predanost stvaranju inovativnih rješenja koja će oduševiti i inspirirati ljude diljem svijeta.

​​Učenje kroz zabavu naša je premisa, i svakim novim Muzejem Iluzija potvrđujemo da je ono u svijetu sjajno prihvaćeno. Otvorenje Muzeja Iluzija u Kopenhagenu omogućuje posjetiteljima još jedne europske metropole da kroz fascinantne eksponate upoznaju originalni hrvatski koncept i nauče nešto novo, a sada imaju priliku i ponijeti jednu takvu iluziju doma. Kopenhagen prati i jedna velika novost, a to je mogućnost posjete dosad najvećem muzejskom shopu s novim konceptom i najvećim asortimanom. Zato nam je posebno drago da je suradnja s ekipom iz CircuitMessa imala svoju premijeru baš tamo​​, pojasnio je Teo Širola, direktor Metamorfoze, hrvatske tvrtke sa sjedištem u Zagrebu koja je vlasnik franšize i upravlja globalnom mrežom Muzeja Iluzija.

Infinity Mirror Pendant u Hrvatskoj će biti ekskluzivno dostupan u Muzeju Iluzija Zagreb, u ograničenim količinama.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti