Nadograđena YouTube Android aplikacija, najveća novina veća Google+ integracija

Rima štima. Da, Google opet gura svoju socijalnu mrežu gdje god to može, a ovaj puta se na udaru u svrhu poboljšavanja 'korisničkog iskustva' našla Android verzija YouTube aplikacije.

Zimo Zimo Ante Malenica | 22.02.2013. / 11:59

Nadograđena YouTube Android aplikacija, najveća novina veća Google+ integracija

Rima štima. Da, Google opet gura svoju socijalnu mrežu gdje god to može, a ovaj puta se na udaru u svrhu poboljšavanja 'korisničkog iskustva' našla Android verzija YouTube aplikacije. U novoj nadogradnji, Google+ postaje neizostavno korisničko iskustvo kroz segment komentiranja videa na servisu te kroz aspekt upravljanja računom. Iako još uvijek možete zadržati svoj stari YouTube pseudonim, komentirati videe više nećete moći bez imena i prezimena, tj. osobnih informacija koje stoje na vašem Google+ računu.

Sličan korak već je poduzet u svrhu pisanja recenzija za aplikacije na Google Playu, samo što se tamo Google pravdao činjenicom kako će ime i prezime pridonijeti tome da ljudi ne pišu gluposti. Moš mislit. U slučaju YouTubea, baš nam i nije jasna nužnost 'realnog potpisivanja' komentara, no eto, bitno da se ide u skladu s brisanjem bilo kakve anonimnosti na internetu.

Srećom, nisu komentari jedina novina nadogradnje – Google je konačno iz aplikacije uklonio onaj iritantan bug koji je sprječavao da budemo u mogućnosti velik broj videa gledati putem cijelog zaslona u landscape modu nakon što pritisnemo pripadno dugme za spomenuti feature. Ovo poboljšanje će vjerujemo cijeniti brojni korisnici za razliku od još jedne iznimno potrebne Google+ integracije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti