Najpopularnija aplikacija za mobilne uređaje: Još više zabave uz Supertalent!

Skinite Supertalent Hrvatska aplikaciju na mobilne uređaje, saznajte sve o popularnom showu Nove TV i natjecateljima, pogodite što će odlučiti žiri, glasujte za svoje kandidate i pritisnite crveni ili zlatni gumb!

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 22.04.2016. / 14:38

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Brojni obožavatelji najpopularnijeg talent showa u Hrvatskoj sigurno su više puta poželjeli stisnuti zlatni ili crveni gumb i kandidatima pokazati što misle o njihovom nastupu. Zahvaljujući aplikaciji Supertalent Hrvatska sada je putem pametnog telefona u stvarnom vremenu tijekom nastupa zaista moguće stisnuti crveni ili zlatni gumb, izraziti svoje mišljenje o kandidatima i njihovom nastupu, a tijekom live emisija moći će i glasati za svoje favorite.

Ova aplikacija obogaćuje iskustvo uživanja u nastupima i daje potpuno novi, zabavni i uzbudljivi element jer će korisnici moći pogađati odluke žirija pa tako još tijekom nastupa možete pogađati hoće li se određeni kandidat svidjeti Martini, Mariju i ostalim članovima žirija. Nakon konačne odluke žirija korisnici ocjenjuju jesu li zadovoljni odlukom žirija pa na ovaj način možemo saznati što većina korisnika misli o nastupu kandidata, odnosno odluci žirija.

Supertalent Hrvatska mobilna aplikacija donosi i sve novosti i informacije o samom showu, natjecateljima i članovima žirija, a možete ekskluzivno zaviriti u backstage i pregledati fotografije i najzanimljivije videozapise koji vam nisu dostupni na drugim kanalima. Putem aplikacije možete pokazati i koliko je vaše znanje o showu i kandidatima odgovarajući na zanimljiva pitanja na koje će odgovor znati samo oni najvjerniji gledatelji (npr. tko je od članova žirija najtalentiraniji mađioničar i sl.), a posebno su zanimljive ankete i pitalice u kojima se tijekom emisije glasuje između određenih kandidata (npr. tko je od kandidata bolje otplesao, tko je vaš favorit večeras, tko će proći dalje itd.) – na kraju emisije dostupni su svi rezultati tako da možete vidjeti kako su na ova pitanja odgovorili i drugi korisnici i jeste li ostvarili bolji rezultat od svojih prijatelja. Igre i ankete izmjenjuju se tijekom same emisije i reklamnih blokova tako da zabava i uživanje u Supertalentu ne prestaje niti tijekom reklama.

Mnogima je najzabavnija aktivnost aplikacije stiskanje crvenog ili zlatnog gumba (koji nisu vezani uz emitiranje samog showa i dostupni su cijelo vrijeme) te poseban brojač prati svaki stisak na ove gumbe, a osim njih korisnici mogu otključati i prikupiti ostale gumbe, svaki s posebnom bojom i drugačijim zvukom poput npr. Supertalent gumba. 

Ako se u aplikaciju prijavite putem Facebooka moći ćete vidjeti i tko od vaših prijatelja koristi Supertalent Hrvatska aplikaciju te kada su stisnuli crveni gumb. Sve ove aktivnosti, odnosno točna predviđanja i točni odgovori u anketama zbrajaju se i prikazuju na rang ljestvici pa se tako možete natjecati sa svojim prijateljima i svim ostalim korisnicima aplikacije.

Pored navedenog, od 1. svibnja kada krenu emisije uživo, aplikacija će imati i funkciju glasovanja tako da ćete putem nje izravno moći odlučiti tko će od kandidata ući u veliko finale, odnosno tko će postati pobjednik četvrte sezone najpopularnijeg talent showa i zaraditi titulu hrvatskog supertalenta!

Tijekom emitiranja prošle emisije aplikacija je ostvarila čak više od sto tisuća interakcija i u kratko vrijeme zauzela prvo mjesto na trgovinama mobilnih aplikacija – zauzima prvo mjesto na listi aplikacija na Androidu, a prva je u kategoriji besplatnih aplikacija iz kategorije 'Zabava' na iPhoneu i iPadu, što dovoljno govori o njenoj popularnosti među korisnicima.

Aplikacija je, naravno, besplatna i možete je skinuti na ovom linku ako koristite mobilne uređaje koje pokreće Android, odnosno ovdje ako koristite Appleove iOS uređaje.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti