Brojni obožavatelji najpopularnijeg talent showa u Hrvatskoj sigurno su više puta poželjeli stisnuti zlatni ili crveni gumb i kandidatima pokazati što misle o njihovom nastupu. Zahvaljujući aplikaciji Supertalent Hrvatska sada je putem pametnog telefona u stvarnom vremenu tijekom nastupa zaista moguće stisnuti crveni ili zlatni gumb, izraziti svoje mišljenje o kandidatima i njihovom nastupu, a tijekom live emisija moći će i glasati za svoje favorite.

Ova aplikacija obogaćuje iskustvo uživanja u nastupima i daje potpuno novi, zabavni i uzbudljivi element jer će korisnici moći pogađati odluke žirija pa tako još tijekom nastupa možete pogađati hoće li se određeni kandidat svidjeti Martini, Mariju i ostalim članovima žirija. Nakon konačne odluke žirija korisnici ocjenjuju jesu li zadovoljni odlukom žirija pa na ovaj način možemo saznati što većina korisnika misli o nastupu kandidata, odnosno odluci žirija.

Supertalent Hrvatska mobilna aplikacija donosi i sve novosti i informacije o samom showu, natjecateljima i članovima žirija, a možete ekskluzivno zaviriti u backstage i pregledati fotografije i najzanimljivije videozapise koji vam nisu dostupni na drugim kanalima. Putem aplikacije možete pokazati i koliko je vaše znanje o showu i kandidatima odgovarajući na zanimljiva pitanja na koje će odgovor znati samo oni najvjerniji gledatelji (npr. tko je od članova žirija najtalentiraniji mađioničar i sl.), a posebno su zanimljive ankete i pitalice u kojima se tijekom emisije glasuje između određenih kandidata (npr. tko je od kandidata bolje otplesao, tko je vaš favorit večeras, tko će proći dalje itd.) – na kraju emisije dostupni su svi rezultati tako da možete vidjeti kako su na ova pitanja odgovorili i drugi korisnici i jeste li ostvarili bolji rezultat od svojih prijatelja. Igre i ankete izmjenjuju se tijekom same emisije i reklamnih blokova tako da zabava i uživanje u Supertalentu ne prestaje niti tijekom reklama.

Mnogima je najzabavnija aktivnost aplikacije stiskanje crvenog ili zlatnog gumba (koji nisu vezani uz emitiranje samog showa i dostupni su cijelo vrijeme) te poseban brojač prati svaki stisak na ove gumbe, a osim njih korisnici mogu otključati i prikupiti ostale gumbe, svaki s posebnom bojom i drugačijim zvukom poput npr. Supertalent gumba. 

Ako se u aplikaciju prijavite putem Facebooka moći ćete vidjeti i tko od vaših prijatelja koristi Supertalent Hrvatska aplikaciju te kada su stisnuli crveni gumb. Sve ove aktivnosti, odnosno točna predviđanja i točni odgovori u anketama zbrajaju se i prikazuju na rang ljestvici pa se tako možete natjecati sa svojim prijateljima i svim ostalim korisnicima aplikacije.

Pored navedenog, od 1. svibnja kada krenu emisije uživo, aplikacija će imati i funkciju glasovanja tako da ćete putem nje izravno moći odlučiti tko će od kandidata ući u veliko finale, odnosno tko će postati pobjednik četvrte sezone najpopularnijeg talent showa i zaraditi titulu hrvatskog supertalenta!

Tijekom emitiranja prošle emisije aplikacija je ostvarila čak više od sto tisuća interakcija i u kratko vrijeme zauzela prvo mjesto na trgovinama mobilnih aplikacija – zauzima prvo mjesto na listi aplikacija na Androidu, a prva je u kategoriji besplatnih aplikacija iz kategorije 'Zabava' na iPhoneu i iPadu, što dovoljno govori o njenoj popularnosti među korisnicima.

Aplikacija je, naravno, besplatna i možete je skinuti na ovom linku ako koristite mobilne uređaje koje pokreće Android, odnosno ovdje ako koristite Appleove iOS uređaje.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju