Nakon 35.000 prodanih uređaja, Bellabeat predstavio tri nova proizvoda!

Nakon vrlo uspješnog prvog proizvoda, koji je prodan u 35.000 primjeraka, Bellabeat je objavio tri nova proizvoda čime je još kompanija dublje zakoračila na tržište nosivih gadgeta, ujedno i jedne od najzanimljivijih grana tehnologije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 01.10.2014. / 09:44

Nakon 35.000 prodanih uređaja, Bellabeat predstavio tri nova proizvoda!

Nakon vrlo uspješnog prvog proizvoda, koji je prodan u 35.000 primjeraka, Bellabeat je objavio tri nova proizvoda čime je još kompanija dublje zakoračila na tržište nosivih gadgeta, ujedno i jedne od najzanimljivijih grana tehnologije. 

Bellabeat, ranije poznat pod nazivom BabyWatch, osvojio je nagradu za najbolji startup na splitskom Shiftu prošle godine kao i na Pioneers festival u Beču, da bi kasnije osigurao investiciju od 4.5 milijuna dolara, te postao dio Ycombinator akceleratora. 

Sa dobrom svotom novaca u pozadini, Bellabeat je krenuo ovaj puta s 3 nova proizvoda, Shell, Balance i Leaf. 

Shell je zamijenio dosadašnji gadget, koji je ergonomski i dizajnerski unaprijeđen, a omogućuje osluškivanje, snimanje i dijeljenje otkucaja srca djeteta, te sviranje opuštajuće glazbe. 

Balance je vaga za trudnice koja omogućuje praćenje težine na smartphone aplikaciji, te uz to omogućuje i praćenje vježba za trudnice. 

Leaf je modni dodatak koji prati vaše disanje, kako bi znali kad ste pod stresom, vibrira kada ste predugo neaktivni i mamama omogućuje praćenje nutricionističkih vrijednosti, te samog zdravlja. Osim toga, Leaf omogućuje i praćenje vašeg sna, pa tako možete vidjeti jeste li duboko ili plitko spavali. 

Cijene uređaja kreću se od 119 dolara za Shell, 99 dolara za Balance te 89 dolara za Leaf, a možete ih naručiti putem službene stranice.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti