Napredni miš uz kojeg ćete se osjećati bolje i raditi produktivnije

MX Anywhere 3, jedan od novijih dodataka premium MX obitelji proizvoda, utjelovljuje vrhunski dizajn i napredne tehničke karakteristike.

Sponzorirani članak | 22.04.2021. / 14:09

Galerija

Logitech Anywhere 3 zavoljet ćete na prvi pogled. Nikoga ne ostavlja ravnodušnim iako svojim gabaritima, odnosno dizajnu niskog profila, spada u kategoriju kompaktnih miševa. Baš zato kao da je stvoren za one koji taže performanse, prenosivost i udobnost korištenja. U vrijeme „novo normalnog“, upravo te karakteristike bile su presudne pri odabiru miša MX Anywhere 3.

Zadržite motivaciju i produktivnost

Nikako ne smijemo smetnuti s uma okolnosti u kojima živima i koje su potpuno redefinirale način na koji radimo, ali i gdje radimo. Ono što je do jučer bilo rezervirano za igru, kuhanje, igru s djecom ili pak druženje s prijateljima, postalo je našim radnim prostorom – mjestom gdje provodimo većinu našeg vremena.

Upravo zbog gore navedenih razloga ključno je zadržati motivaciju i produktivnost kako biste na poslovne izazove mogli reagirati brzo, fokusirano i precizno, bez vanjskih smetnji koji ponekad uzrokuju ogromne gubitke vremena i koncentracije.

U Logitechu su i te kako svjesni situacije u kojoj se nalazimo pa tako i sada, kao i mnogo puta dosad, donose revolucionarna rješenja koja će vam omogućiti da svoj posao obavljate uz najveću moguću razinu produktivnosti. U tom kontekstu izdvaja se model miša MX Anywhere 3 - bežični miš koji je tako nazvan ponajprije zato što, zahvaljujući Darkfield tehnologiji, radi na gotovo svakoj podlozi, pa čak i na staklu.

U vašem tonu, u vašem stilu

U skladu s aktualnim trendovima na tržištu, naglasak više nije samo na tehnološkim karakteristikama, nego i na jednako kvalitetnoj estetskoj komponenti zbog koje ovaj miš izgleda jednostavno fantastično. Uz prethodno izdanje u crnoj/antracit boji, sada je dostupan u još tri boje – crnoj, bijeloj i rozoj, koja se već istaknula kao poseban favorit među ženskom publikom. Oduševit će vas svojim preciznim senzorom, pomicanjem do 1.000 linija u sekundi, tihim radom, mogućnošću istovremenog povezivanja na tri uređaja i trajanjem baterije do 70 dana.

 

Pouzdan partner, čak i kada je najteže

MX Anywhere 3 bežično se povezuje na udaljenosti do 10 metara i sadrži brzo punjenje putem USB-C, a kada je potpuno potpuno napunjen, baterija može izdržati i do 70 dana. Posebno zgodan feature je i brzo punjenje koje vas može izvući iz neugodnosti kada vam miš treba pod svaku cijenu, a baterija je „iscurila“. Naime, samo jedna minuta punjenja je dovoljna da miš radi još tri sata! Vjerujemo da vam to nije nepoznati scenarij, no sada imate rješenje i za takve situacije.


Vaš izbor.. uvijek i svugdje

U Logitechu su učinili sve da Anywhere 3 bude vaš pouzdan partner i prvi izbor. Naime, koristeći opciju Flow unutar softvera Logitech Options možete povezati do tri uređaja putem Bluetooth® bežične tehnologije ili priloženog USB Unifying ™ prijemnika, te na taj način jedna miš koristiti na više računala i jednostavno izmjenjivati datoteke među njima jednim dodirom gumba.

MX Anywhere 3 radi sa sustavima Windows®, macOS, iPadOS, ChromeOS i Linux. MX Anywhere 3 za Mac optimiziran je za macOS, kompatibilan je s iPadom i uključuje kabel za punjenje.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti