Naptime: Pametni uređaj za sve koji vole drijemati

Uz Naptime svako će mjesto postati mjesto za savršeno drijemanje.

Monika Nožić Monika Nožinić | 26.12.2016. / 13:01

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Revolucionarni izum pod nazivom Naptime pomoći će vam u savršenom kratkom odmoru, povećati koncentraciju i raspoloženje te utjecati na veću produktivnost. EEG senzori uređaja tijekom spavanja prate vašu moždanu aktivnost pa će vas Naptime probuditi u pravom trenutku, točnije u lakoj fazi sna i u potpunosti vas mentalno osvježiti.

Dobrobiti kratkog dnevnog drijemanja su višestruke. Svaki dnevni san kraći od pola sata može pomoći pri razbuđivanju i poboljšati učenje, a također može pomoći i ako je noćni san bio loš ili prekratak.

Naptime je napravljen od memorijske pjene s milijardama čestica osjetljivih na temperaturu i sa 3D dizajnom koji ostavlja prostor za oči, tako da ne osjećate nikakav pritisak, a uređaj također u potpunosti blokira svjetlo. Unutrašnjost maske obložena ​​je prozračnom tkaninom i kvalitetnom koža izvana koja dolazi u više boja. Uređaj dolazi s HI-FI digitalnim slušalicama i uspavljuje vas uz glazbu s vašeg uređaja, a za buđenje možete odabrati i omiljenu pjesmu.

Kratki "drijemež" utječe na smanjenje frustracija na poslu, smanjuje razdražljivost, ali i donosi bolje rezultate. Drijemanje od 10-20 minuta dnevno, barem triput tjedno, poboljšava kognitivne sposobnosti za čak 40%, učinkovitije je od šalice kave i za 37% smanjuje rizik smrtnosti uzrokovan srčanim bolestima.

Naptime je kroz platformu Indiegogo do sada prikupio više od 28 tisuća dolara i time gotovo ostvario svoj cilj.

Pogledajte kako točno izgleda i funkcionira ovaj uređaj:

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti