Nevjerojatno: Upoznavao žene preko interneta samo kako bi dobio besplatnu večeru

Muškarac koji je dogovorio spoj preko interneta s desetak žena u restoranu bi se najeo, napio i onda otišao bez plaćanja…

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 29.08.2018. / 18:34

Hrana (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Upoznavanje uživo s osobama s kojima ste do tada komunicirali samo putem aplikacija ili internetskih servisa za upoznavanje može biti jako nezgodno jer nikada ne znate što možete očekivati. Brojna su pitanja koja se postavljaju prije upoznavanja – kako osoba zaista izgleda u odnosu na slike koje ste vidjeli, kako se ponaša, ima li neke kakve skrivene namjere ili zaista samo želi upoznati srodnu dušu.

Dok razlozi upoznavanja zaista mogu biti različiti i na ovakvim se spojevima može svašta očekivati, niti jedna od žena s kojom se putem interneta pa i uživo upoznao Paul Guadalupe Gonzales nije mogla vjerovati koje su bile stvarne namjere njihovog potencijalnog partnera. Naime, Gonzales se nalazio sa ženama samo kako bi dobio – besplatnu večeru.

On je od svibnja 2016. pa do travnja ove godine prevario više žena koje je upoznao putem interneta i odveo ih na večeru, no nakon što je sve pojeo i popio, ustao je i otišao bez plaćanja. Ne treba niti reći koliko su njegove partnerice ostale iznenađene, čak i šokirane – osam njih je na kraju platilo njegov račun (jedna je vjerovala kako će joj vratiti novac, no naravno da nije), dok je u dva slučaja restoran pokrio njegove troškove.

Također, nevezano uz ove slučajeve, Gonzalesa je prijavio i jedan frizerski salon u kojem se ošišao i, pogađate – otišao s novom frizurom bez plaćanja.

No, njegovo ponašanje ipak neće proći nekažnjeno jer je protiv njega u Los Angelesu podignuta optužnica zbog deset kaznenih djela koje uključuju iznudu, pokušaj iznude i krađu te zbog nekoliko prekršaja prijevare i sitne krađe.

Prvo saslušanje u ovom slučaju bit će 7. rujna, a Gonzalesu prijeti kazna do čak 13 godina.

Izvor: Cnet

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti