Nintendo je otkrio redizajnirane modele 3DS i 3DS XL

Danas tijekom Nintendo Direct video konferencije Nintendo je objavio nove redizajnirane modele mega popularne handheld konzole.

Dino Musliu Dino Musliu | 29.08.2014. / 16:09

Nintendo je otkrio redizajnirane modele 3DS i 3DS XL

Jučer tijekom Nintendo Direct video konferencije Nintendo je objavio nove redizajnirane modele mega popularne handheld konzole.

Nintendo DS od svog prvog izlaska 2004 prodao se u 154 milijuna primjerka, što je manje za oko 2 milijuna primjerka u odnosnu na Playstation 2 kao najprodavanije konzole svih vremena.

Novi model DS pokraj standardnih A, B, X i Y tipka dodaje novu C tipku koja daje mogućnost kontrole igre sa dvije analogne gljive. Osim toga tu su i nove tipke ZR i ZL odmah pokraj sadašnjih L i R tipki. Također novi 3DS modeli dolaze sa novim firmwareom kojim će nuditi mogućnost mijenjanja tema po vlastitom izboru. USB utor za kartice, NFC tehnologija te jači procesor u odnosu na postojeće modele također će biti dio novih 3DS modela.

Nintendo UK potvrdio je da konzolu ne ćemo vidjeti u Europi prije 2015, te da će redizajnirani modeli prvo stići na japansko tržište. Za novi 3DS model trebat će izdvojiti oko 150 dolara dok će se novi 3DS XL model prodavati po cijeni od 180$. 

Foto Nintendo

Nintendo je otkrio redizajnirane modele 3DS i 3DS XL Nintendo je otkrio redizajnirane modele 3DS i 3DS XL

 

 

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti