No.1 G4, pametni sat za one kojima ne trebaju sve fancy značajke

Na testu smo imali No. 1 novi pametni sat G4 koji dolazi s niskom cijenom no isto takvim karakteristikama.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.07.2016. / 22:07

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako želite imati pametan sat, a ne želite za njega odvojiti cijelo bogatstvo, onda možete razmisliti o nekoj jeftinijoj varijanti. Pametni satovi do nekih 60-ak dolara svi su više manje jednaki po karakteristikama, tako da većinom možete gledati dizajn i ergonomiju istog. No.1 je nedavno lansirano uređaj G4, pametni sat koji spada u neku međukategoriju sportskog i casuala. Uređaj ima sve osnovne stvari poput obavijesti koje dobivate kada se spojite preko Bluetootha sa pametnim telefonom, nekoliko raznih izgleda sata, brojenje koraka, otkucaje srca, podsjetnik za sjedenje itd.

Osim toga, uređajem je moguće samostalno upravljati, odnosno umetnuti SIM karticu te tako telefonirati, ukoliko za to imate potrebe. Baterija ja solida, i može izdržati i nekoliko dana, naravno ovisno o tome koliko i na koji način koristite sat. 

Loša strana ovog uređaja jest što nema Android i ne može se koristiti na iOS uređajima, odnosno može se samo koristiti obavijesti i kontakti, dok ostale mogućnosti možete koristiti isključivo s Android uređajima kada preuzmete aplikaciju za pametni telefon, a preko koje imate dosta mogućnosti.

Dobra strana ovog uređaja je naravno cijena, pa tako No.1 G4 možete dobiti već od 40 dolara, što je doista jeftino za uređaj poput ovog. No.1 se već pokazao da može napraviti dobar i kvalitetan uređaj, a jedan od njih je svakako D6, kojeg smo također imali prilike probati.

U nastavku možete vidjeti kratki video kako biste iz prve ruke vidjeli kako uređaj radi, a ukoliko želite naučiti više informacija o ovom uređaju, svakako posjetite službenu stranicu No.1, gdje možete pronaći i sva prodajna mjesta.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti