No.1 izbacio novi robusni 5.5 inčni pametni telefon

No.1 je jedna od rijetkih kompanija koja izrađuje robusne pametne telefone, namijenjene ljudima od akcije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.11.2015. / 20:29

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kao što je GoPro u svijetu videa, tako No.1 želi biti u svijetu pametnih telefona, odnosno ponuditi uređaj koji se može koristiti u ekstremnim sportovima. Uređaj koji je otporan na udarce, ogrebotine, vodu i prašinu zvuči kao dobar odabir ukoliko radite u takvim uvjetima ili možda volite planinariti.

Uređaj X2i dolazi s 2GB RAM-a i 16 interne memorije, odličnim HD ekranom rezolucije 1280x720, te teži manje od 230 grama. Tanak, s obzirom na robusnost, svega 14mm ovaj uređaj dobro leži u ruci i džepu.

Uređaj pogoni Android 5.1 operativni sustav te četverojezgreni procesor od 1.3GHz. Ako imate robusni uređaj, sigurno želite zabilježiti i važne trenutke, pa je tako za tu situaciju ugrađena 13MP stražnja kamera, te 5MP prednja, a uz sve to odlična stvar je što X2i dolazi s prilično moćnom baterijom od 3000mAh.

Cijena ovog uređaja za sada nije poznata, no s obzirom da se radi o niskobudžetnom brandu, ne sumnjamo da će biti prihvatljiva. Više informacija o uređaju možete pronaći na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti