Nokia i Mobis imaju toliko božićnih novosti da je teško sve nabrojati

Prosinac i blagdansko vrijeme odlična su prigoda za nagrađivanje vjernih kupaca i korisnika posebnim ponudama i dodatnim poklonima.

Zimo Zimo Promo članak | 19.12.2013. / 10:00

Nokia i Mobis imaju toliko božićnih novosti da je teško sve nabrojati

Prosinac i blagdansko vrijeme odlična su prigoda za nagrađivanje vjernih kupaca i korisnika posebnim ponudama i dodatnim poklonima. Upravo takvu ponudu našli smo u Mobis-electronicu koji je ove godine u suradnji s Nokijom za Božić pripremio mnogo noviteta i poslastica

Još početkom mjeseca najavljene su nove, niže cijene mobilnih telefona i originalne Nokia dodatne opreme. Čak 35 modela Nokia mobilnih uređaja sada je povoljnije i dostupnije svim ljubiteljima ovog omiljenog gadgeta. Ponuda sniženih cijena obuhvaća popularne modele Nokia 206 i Nokia 301, uređaje iz Asha linije: Asha 205 i Asha 210 te svima poznate Nokia Lumia smartphone na Windows Phone platformi. 

Osim povoljnije cijene, kupnjom jednog od Nokia Lumia pametnih telefona od Nokije i Mobisa dobivate i jednu zaštitnu masku u boji po želji – možda baš božićno crvenu. Svojoj Lumiji možete dati božićni štih i promjenom boje aktivnih pločica u toplu crvenu, a aktivna pločica fotogalerije će na početnom zaslonu izmjenjivati fotografije božićnih motiva koje ste dodali kao favorite. 

Najnoviji Nokijin adut u svijetu pametnih telefona je phablet Nokia Lumia 1520 koji je tik pred Božić pušten u prodaju u Mobis-electronicu. Vrhunski pametni telefon s potpunim Office paketom, besplatnom navigacijom u cijelom svijetu i PureView 20 MP kamerom najprije će vas iznenaditi, a onda i oduševiti velikim, 6 inčnim 1080p full HD ekranom. 

Spomenimo (kao šećer na kraju) još i nagradnu igru u kojoj Nokia u suradnji s Večernjim listom dijeli 25 smartphonea Nokia Lumia 520 – do kraja godine svaki dan jedan čitatelj postat će sretni vlasnik najpopularnije Lumije. 

Možemo reći da je u Nokiji i Mobisu prosinac zaista bogat, a mi se posebno veselimo siječnju i ostatku 2014. godine – Djed Božićnjak kaže da iz Finske šalje nove mobitele, phablete, sjajne aplikacije i inspirativne priče. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti