Nova Conan Exiles igra bit će open-world survival

Conan Exiles se na PC uređajima očekuje već ovog ljeta, a bit će objavljen i na konzolama.

Monika Nožić Monika Nožinić | 30.01.2016. / 08:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Studio Funcom, koji je razvio Age of Conan, radi na open-world survival igri smještenoj u Conan the Barbarian svijet. Igra nosi naziv Conan Exiles, a Fancom ju opisuje prvenstveno kao multiplayer igru koja se može igrati i na javnim i na privatnim serverima, no imat će i single-player mod.

"Nema boljeg okružnja za open-world survival igru od Conanovog svijeta", ističe Joel Bylos, kreativni direktor Funcoma. "Hyboria je opasna i nemilosrdna zemlja u kojoj preživljavaju samo najsnažniji. Bilo da je u pitanju lov životinja zbog hrane, borba protiv čudovišta i drugih igrača ili izgradnja naselja, želimo osigurati da se igrači osjećaju kao da se zaista bore kako bi preživjeli i napredovali u najbrutalnijem svijetu fantazije".

Igrači će biti u ulozi prognanika koji mora preživjeti loveći, uzgajajući biljke i prikupljajući materijale kako bi izradio oružje, alate i sklonište.

Iz Fancoma poručuju da će se igrači u Conan Exiles igri moći i udruživati kako bi se borili protiv drugih ili gradili velika naselja.

Conan Exiles se na PC uređajima očekuje već ovog ljeta, kada će se pojaviti i na Steamu kao Early Access naslov, a bit će objavljen i na konzolama.

Pogledajte trailer:

Izvor: Polygon

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti