Nova generacija Appleova sata imat će veći ekran i izdržljiviju bateriju, a moći će izmjeriti tjelesnu temperaturu

Apple bi u rujnu, pored klasične verzije svog sata, mogao predstaviti i potpuno novu verziju koja će imati dodatne mogućnosti, ali i veću cijenu.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 25.07.2022. / 08:42

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ostalo je još manje od dva mjeseca do konferencije na kojoj bi Apple trebao predstaviti novitete poput novih generacija pametnih telefona i satova, a nadamo se i još nekim proizvodima. O telefonima već puno toga znamo, a prošli tjedan Bloombergov novinar Mark Gurman objavio je neke informacije o novoj generaciji Apple Watcha koju bi mogli vidjeti na toj konferenciji.

Slika nije dostupna Sljedeće godine Apple bi mogao predstaviti čak tri verzije pametnog sata

Prema tim informacijama, postojećim modelima - Apple Watchu i modelu Watch SE, Cookova kompanija od ove bi godine mogla dodati još jednu verziju - Pro.

Ta premium verzija trebala bi imati i neke dodatne mogućnost, ali i, naravno, veću cijenu te su neke ranije glasine govorilo o iznosu od čak 1000 dolara.

Apple Watch 8 Pro trebao bi donijeti prve veće promjene u dizajnu posljednjih godina - ne treba očekivati nikakve revolucionarne promjene, već “evoluciju trenutačnog pravokutnog oblika”. Sat bi tako trebao biti malo veći, uz sedam posto veći ekran u odnosu na Apple Watch 7. Također, Gurman spominje i “izdržljiviju formulaciju” titana, kako bi sat mogao izdržati sve izazove ekstremnih sportova.

Ono što će mnogima vjerojatno ipak biti najvažnije jest što će model Pro imati veću bateriju, a spominje se i low power mode, opcija koja bi trebala omogućiti korištenje sata nekoliko dana prije njegova priključivanja s punjačem.

Još jedna opcija koju će korisnici cijeniti, ali koja bi mogla biti dostupna i na običnoj verziji njihova sata jest senzor tjelesne temperature.

Slika nije dostupna Appleov sat sada se može koristiti i za otključavanje hotelskih soba

Što će sve donijeti nova generacija Apple Watcha 8, uključujući i potpuno novi model Pro trebali bi saznati u rujnu, a do tada možemo očekivati da će se na mreži pojavljivati nove glasine i informacije o satovima, kao i ostalim uređajima na kojima radi ova kompanija.

Izvor: Mac Rumors
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti