Novi LG-ev prijenosni Bluetooth zvučnik svira čak 24 sata

Korisnici mogu upravljati glazbom, svjetlosnim efektima, ali i drugim opcijama sa zaslona svog telefona.

Martina Čizmić | 14.08.2020. / 18:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

LG je obogatio svoju liniju prijenosnih Bluetooth zvučnika XBOOM Go i to linijom audio proizvoda LG XBOOM Go PL koja dolazi s tehnologijom tvrtke Meridian. 

LG XBOOM Go PL, osim što ima poboljšane basove i jasne vokale još je praktičniji za korištenje zbog svog kompaktnog i elegantnog izgleda, a nije na odmet i spomenuti bateriju koja traje do 24 sata. 

Napredna audio tehnologija tvrtke Meridian pruža zvuk vrhunske kvalitete uz duboki bas, visoke tonove i jasne vokale. Izvanredni bas je omogućen uz značajku Dual Action Bass (PL7 i PL5) koji koristi pasivne radijatore da dobije dinamične basove i moćne značajke zvuka koje korisnici mogu osjetiti i čuti. Za široko zvučno polje s izvrsnim detaljima na višim frekvencijama, zvučnik PL7 koristi dvostruke visokotonce.

Linija zvučnika XBOOM Go također spaja impresivnu kvalitetu zvuka s optimiziranim značajkama za zabavu, uključujući Dual Play (PL7, PL5 i PL2) kako bi se omogućilo da se dva LG zvučnika povežu zajedno te se tako stvori još jače uranjajuće zvučno iskustvo.

Kako bi upotpunili izvrsnu kvalitetu zvuka i dodali element vizualnog uzbuđenja, zvučnici LG XBOOM Go PL imaju značajku višebojnog osvjetljenja (PL7 i PL5) te prepoznaju tempo na temelju zvučnih valova i proizvode impulse LED osvjetljenja u sinkronizaciji s brzinom i ritmom pjesme.

Ova linija zvučnika također podržava uparivanje s više telefona. Kad korisnici preuzmu aplikaciju LG XBOOM Bluetooth (dostupnu za Android i iOS), mogu sami upravljati audio vezom, svjetlosnim efektima, popisima reprodukcija, i drugim opcijama sa samo nekoliko klikova na pametnom telefonu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti