Novi problemi za korisnike iPhonea 6!

Na nekim modelima iPhonea 6 kućište pored prednje kamere blago je pomaknuto tako da se vidi dio unutrašnjosti telefona

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 02.12.2014. / 15:32

Novi problemi za korisnike iPhonea 6!

U Appleu mogu biti itekako zadovoljni s novim modelima iPhonea za kojima vlada velika potražnja te se očekuje da će u posljednja tri mjeseca ove godine prodaja iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus oboriti sve prodajne rekorde. No, dio korisnika i nije previše zadovoljan s novim Appleovim telefonima jer su do sada već naišli na nekoliko problema – najpoznatiji od njih je bandgate, odnosno savijanje iPhonea u džepu, oni duže kose imali su problema i prilikom telefoniranja jer im je iPhone čupao kosu (hairgate), dok je nekima probleme izazvala i nadogradnja na novu verziju operativnog sustava iOS 8. Dio korisnika iPhonea 6 u posljednje se vrijeme žali na još jedan problem – kućište s prednje strane blago je pomaknuto tako da se pored kamere vidi dio hardvera koji se nalazi ispod kućišta (u obliku mladog Mjeseca).

Nezadovoljni korisnici nedavno su počeli objavljivati fotografije iPhonea s ovim problemom na Redditu i stranici MacRumors, no dobra vijest za sve vlasnike iPhonea 6 (čini se da iPhone 6 Plus nema taj problem) jest da ovaj problem postoji na malom broju telefona (iako neki korisnici tvrde da su zamijenili telefon te im se i na novom modelu nakon nekog vremena pojavio isti problem) te da ne utječe na kvalitetu fotografija snimljenih s prednjom kamerom.

Iako pomicanje kućišta i 'otkrivanje' unutrašnjosti telefona ne utječe na rad samog uređaja i kvalitetu fotografija, vlasnici iPhonea 6 zbog toga bi u budućnosti mogli imati problema pri prodaji svojih telefona, odnosno vjerojatno će ga morati prodati po manjoj cijeni zbog vidljivog oštećenja. 

Foto: Bhaffar/Macrumors

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti