Napokon znamo koliko će nas koštati Samsung Galaxy Note10 i Note10+ i nije nam svejedno

Dva tjedna nakon njujorkške premijere, Galaxy Note10 uređaji predstavljeni su hrvatskoj publici.

Martina Čizmić | 22.08.2019. / 16:17

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ (Foto: Zimo)

Nakon službenog predstavljanja u New Yorku prije dva tjedna, pametni uređaji Samsung Galaxy Note10 i Note10+ predstavljeni su premijerno i u Hrvatskoj. 

Isprobali smo Galaxy Note 10 Isprobali smo Samsung Galaxy Note 10 – uređaj koji ima snagu laptopa, a stane na dlan

Kako smo već pisali, Galaxy Note prvi je put dostupan u dvije veličine pa korisnici mogu odabrati onu koja im bolje odgovara. Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, dok Galaxy Note10+ ima najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni Cinematic Infinity zaslon i nešto izdržljiviju bateriju.

Novo Samsungovo tehnološko čudo – Note10 i Note10+, rezultat su dugogodišnjeg razvoja i usavršavanja svih segmenata Note linije. Ovi uređaji dizajnirani su za vrhunsko korisničko iskustvo uz nevjerojatnu snagu te pomažu korisnicima da iskažu svoju kreativnost i obavljaju svakodnevne zadatke – bilo gdje i bilo kada, rekao je prilikom predstavljanja Krešimir Dražetić, Voditelj prodaje za Hrvatsku i BiH u Odjelu telekomunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Samsung Galaxy Note10 (Foto: Zimo)

Glavni adut novih Note10 uređaja unaprijeđena je S Pen olovka koja sad ima još više mogućnosti. Naime, korisnicima daje mogućnost prilagodbe, tako da mogu igrati videoigre ili koristiti omiljene aplikacije pomoću gesta, odnosno na način koji im je najprirodniji.

Samsung se u novoj Note seriji potrudio naglasak staviti na dizajn samog uređaja, ali pri tome nije zaboravio ni da su korisnici Notea obično nešto zahtjevniji od prosječnih korisnika njihovih telefona. Zbog toga ovi uređaji dolaze s novim alatima za snimanje videozapisa i fotografija te imaju mogućnost obrade slika i videa odmah na uređaju. Uz značajku Video Live Focus, korisnici lako mogu usredotočiti na objekt koji fotografiraju, dok značajka Zoom-in Mic pojačava i izolira željene zvukove.

Podsjetimo, Galaxy Note10 dolazi s 6,3-inčnim dinamičnim AMOLED infinity-O zaslonom, trostrukom stražnjom i jednom selfie kamerom. Dolazi sa 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu te podržava dvije SIM kartice. Baterija od 3500 mAh podržava brzo punjenje, a zahvaljujući punjaču o 25W bit će napunjena za manje od sat vremena.

Samsung Galaxy Note10+ (Foto: Zimo)

Galaxy Note10+ najveći je Note do sad s dijagonalom od 6,8-inča i zaslonom Quad HD'. Na stražnjoj strani ima četiri kamere, dok je na prednjoj, baš kao i kod Note10 samo jedna. Dolazi s 12 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu, odnosno 512 GB prostora za pohranu, ali i velikom baterijom od 4300 mAh koja bi trebala zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Galaxy Note 10 i Galaxy Note10+ na hrvatskom će tržištu biti dostupni od 23. kolovoza 2019. godine. Galaxy Note10 uređaj bit će dostupan u Aura sjajnoj, Aura rozoj i Aura crnoj boji, a Galaxy Note10+ u Aura sjajnoj, Aura bijeloj i Aura crnoj boji. Preporučena maloprodajna cijena za Note10 od 256 GB je 7.399 kuna, za Note10+ od 256 GB 8.499 kuna, a Note10+ od 512 GB 9.299 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti